TCMB,tl mevduat oranı %50 nin altında olan bankaların zorunlu karşılıklarında yıllık %3 komisyon alacak.
TCMB,tl mevduat oranı %50 nin altında olan bankaların zorunlu karşılıklarında yıllık %3 komisyon alacak.
Bu saatten sonra kış gelsin benim mevsimim kış diyenlerin alayı fatura ödemeyen ev bireyleri olduğu kesinleşti.
Garanti e-trader kullanan var mı aranızda? Bu sabah açamıyorum, bir sıkıntı mı var bilemedim.
Bademler diyor ki, gırtlak maldayız endeks dip yapmış olsun daha da aşağıya gitmesin...
Devlet de kamu bankaları aracılığıyla bu işe öncü olsun, o kadar para girdi madem kasaya devlet eliyle...
Bir tuhaf bilek güreşi devam ediyor, özeller çok daha önceden havlu attılar.
İyi de, diyelim ki olmadı, napacaklar, bu kamular alın size öyleyse taban taban taban serisi mi diyecekler?
Zannetmiyorum...
SPX...07 Eylüle kadar düşer de, büyük bir 1 nci dalga tamamlarsa, ve akabinden derin ve karışık bir ikinci dalgaya (yukarı doğru) girişirse, ve bizim erenler o vakte kadar dayanabilirlerse....ne olur bakmak lazım. Burada devletin attığı bir destek var borsaya, yakın dönemden anlayabildiğim kadarıyla da oldukça inatçılar, aslında tersi çok sıkıntılı onlar için de ondan inatçılar.
Daha doları kaldırıp, dolar bazında iş çevirmek gibi imkanlarını hala kullanmadılar. Vadeliler yıl sonu dolara 21 diyor, misal kaldır şimdi 20 ye, yataya sok yılbaşına kadar, olma mı, olur.
SPX direk beyin üstü giderse, eh vermeyince Mabud neylesin Mahmut hikayesi de kesin gibi...ytd
![]()
Rusya, 70 milyar dolar büyüklüğünde dost ülke para birimi almayı değerlendiriyor-BN/Bloomberg HT
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ito ağustos aylık enflasyon %2.29.
Yıllık enflasyon % 99.91
Borsada neredeyse 3 haftadır sürekli artan yabancı takası son 2 gündür düşüyor...
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri