Sayfa 215/293 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265 ... SonSon
Arama sonucu : 2343 madde; 1,713 - 1,720 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Herif geçen hafta 18 den bastıydı bakalım yine 18 de basacak mı
    Şayet öyle olursa yeni trade bandını 17 al 18 sat koordinatı na uyarlanmış deriz
    Herif bu sefer 18 i bile beklememiş 17.91 den basmış
    Hamdım Piştim Yandım

2. Tabii bu alsatlar için herife kızdığım falan yok, Napsın o da 2 yıldır suyuniçinde bizim gibi parası pula döndü.

Endekis son 4 ayın zirvesini gördüğü yerde bu uyuz gitmiyorsa şabkayı önümüze koyup düşünmek lazım niye gitmiyor diye
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Bazen sessizlik iyidir. Ytd
    Harbiden sessizlik iyi gibi.. hacimsss de öyle.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

4. Bugün o gün değilse, o gün hangi gün? Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

5. Susayım diyorum zorla konusturacak. Ytd

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Herif geçen hafta 18 den bastıydı bakalım yine 18 de basacak mı
    Şayet öyle olursa yeni trade bandını 17 al 18 sat koordinatı na uyarlanmış deriz
    yine oldu galiba... 18.04 - 17.62 şimdilik...

7. Şarapsızz tahtacı Ytd

Sayfa 215/293 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •