Sayfa 216/639 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 1,721 - 1,728 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Gun boyunca seddulbahir muratcim umitcim ve diocum meydani bos bulmuş elindeki mali 1 kurus kârla küçük yatırımcıya satmak icin uğraşmış..boşuna ugrasmayin artik kimse dusmuyor böyle küçük oyunlara..
    Yav he he...

Vehbi Çıtak'la tanışmak istersen ara Ertem Abi'ni Emreciğim ama sonu hayır mı şer mi olur bilemem.

2. Hayırlı cumalar ortaklar.

Artık bi boş boş tartışmayı bırakın lütfen yahu. Muğlalı kâr mı ediyosun zarar mı ediyosun napıyosan yap gözünü seveyim, bu kadar rahatsız olduğun kâğıdın neden bu denli peşindesin bi açıklar mısın?

Belli ki kimse kimsenin al yada sat demesiyle hareket etmiyor. Senin emeğin ne içindir?
    Borsada ara vermek için en iyi zaman, kazandığın zamandır.

3. Angry

Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    1.

5 milyon lot alımı gelecek yıl ağustosa kadar patron tarafından gerçekleştirilecek bu 2.

Bir üst pazara çıkmak için başvuru olacak bu 3.

Patronun satmak için kaydettirdigi 8 milyon lot bu fiyatlardan satılmaz değil mi? Yani sadece bu koyların sayılabilmesi için bile seri pozitif icraatlar şart bu 4

Yeni iş anlaşmaları bekleniyor bu 5

Gayrimenkul işi büyük ihtimal olacak bu 6...

Yukarıda yazdiklarim benim beklediğim bildiğim beklentiler ekstra gelişmeleri hariç tutuyorum. Burada yapacağın tek eleştiri bu gelişmeler ne zaman olacak hisse fiyatına ne zaman yansıyacak???

Bu kadar beklenti elbette bir sıra ve zamana yayılarak gerçekleşecek aylardır bekleyenler tutup da istisnai durum haricinde elindekileri satmazlar değil mi? Spek bunu bildiği için son dümenleri çeviriyor sabreden kazanacak inşallah...
    dediklerin hep yanlış..
    1. olarak spk nın da bana verdiği yanıtta belirttiği üzere hisse geri alımı yapmak zorunda değil.. yapmaması halinde herhangi bir yaptırım yok..
    2. üst pazara geçmek için de başvurmak zorunda değil.. ucu tamamen açık bir süreç.. gözaltı pazarına girip de çıkan şirket sayısı çok az...
    diğer saydıklarında fasa fiso..
    adamlar 2014 de güya stratejik ortaklık görüşmesi için garanti yatırıma yetki verdiler ..
    hiç bir haber olmadı kaç yıldır..
    yeni iş ilişkisi olacakmış o da yalan..
    adamlar elindeki en büyük şirketi unıleveri bile elden çıkarırken nasıl yeni iş ilişkisine inanalım...
    bazen diyorum sizin için aslında kötü niyetli değiller...
    sadece çaresizlikten sürekli olumlu düşünmeye çalışıyorlar diyorum ama emin de değilim ısrarlı bir şekilde gerçekleri görmemeniz karşısında...

4. SPK DAN SON GELEN YANIT...

ilgide kayıtlı başvurunuzda özetle; Kurulumuzun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliğinin (Kurumdal Yönetim Tebliği) 11'inci maddesine göre ortaklıklar ile yatırımcılar arasındaki iletişimi sağlayan yatırımcı ilişkileri bölümünün oluşturulması zorunlu kılındığı ifade edilerek yatırımcısı olduğunuz Akyürek Tüketim Ürünleri Pazarlama Dağıtım ve Ticaret A.Ş. (Şirket) yatırımcı ilişkileri bölümüne e-posta yoluyla gönderilen soruların yanıtsız bırakıldığı ve telefon da dahil olmak üzere Şirketin yatırımcı ilişkileri bölümü ile iletişim kurulamadığı belirtilmiş, ayrıca Şirketin genel kuruluna katılım hakkınızın nasıl kullanılacağı konusunda bilgi talep edilmiştir.

Öncelikle, Kurumsal Yönetim Tebliği'nin (Tebliğ) 1'inci maddesinin üçüncü fıkrası uyarınca anılan maddenin ikinci fıkrasının (a) ve (b) bentlerinde sayılan ortaklıklar, bu Tebliğin yatırımcı ilişkileri bölümüne ilişkin 11'inci maddesinde yer alan hükümlere tabi değildir. Bu itibarla, Şirket payları 20.10.2015 tarihinden itibaren Borsa İstanbul A.Ş. (BİAŞ) Yakın İzleme Pazarında işlem gördüğünden, Kurumsal Yönetim Tebliği md. 1/2/(b) hükmü kapsamında yer alan Şirket, Tebliğ'in 1'inci maddesinin üçüncü fıkrası uyarınca yatırımcı ilişkileri bölümü oluşturmak yükümlülüğü bulunmamaktadır.

Bununla birlikte, Kurulumuzun 17.04.2017 tarih ve E.4864 sayılı yazısı ile, Kurulumuzun II-15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliği md. 26/1 hükmü çerçevesinde, yatırımcılarının tam ve doğru olarak bilgilendirilebilmesi amacıyla Şirket ile ilgili içsel bilgi niteliğindeki olay ve gelişmelerin kamuya açıklaması hususunda gerekli özenin gösterilmesinin ve yatırımcıların Şirketin KAP sayfasında "Bağlantı Kurulacak Yetkililer" bölümünde iletişim bilgileri yer alan kişiler ile gerektiğinde bağlantıya geçebilmeleri için gerekli tedbirlerin alınması gerektiği hususu Şirkete bildirilmiştir.

Diğer yandan, BİAŞ Yakın İzleme Pazarı'nda işlem gören Şirket, Tebliğ'in 1'inci maddesinin ikinci fıkrası uyarınca Tebliğ'in kurumsal yönetim ilkelerine ilişkin İkinci Bölümünde yer alan hükümlere de tabi olmamakla birlikte, 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu (SPKn) md. 29/1 uyarınca genel kurullarını esas sözleşmede gösterilen şekilde Şirket internet sitesi ve KAP'ta ilanla toplantıya çağırmak zorundadır. Ayrıca 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun (TTK) 417'nci maddesi uyarınca genel kurula katılacaklara ilişkin liste, genel kurul gününden bir gün önce Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş.'den (MKK) tarafından hazırlanmakta olup, SPKn'nun 30/2 hükmü uyarınca payları kayden izlenen halka açık ortaklıkların genel kurul toplantılarına, yönetim kurulu tarafından MKK'dan sağlanan pay sahipleri listesi dikkate alınarak oluşturulan hazır bulunanlar listesinde adı yer alan pay sahipleri katılabilmektedir. Dolayısıyla, söz konusu listede yer alan hak sahipleri ilgili düzenlemeler çerçevesinde genel kurul toplantısına katılabilmektedir.

Bu itibarla, Şirket ile ilgili taleplerinizin öncelikle Şirket'e iletilmesi, söz konusu taleplerin yanıtsız bırakılması durumunda ise konuyu tevsik edici bilgi ve belgelerle birlikte Kurulumuza başvurulması gerektiği hususunun tarafınıza hatırlatılmasında fayda görülmektedir.
    Bilgi edinilmesi rica olunur.

5.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    SPK DAN SON GELEN YANIT...

ilgide kayıtlı başvurunuzda özetle; Kurulumuzun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliğinin (Kurumdal Yönetim Tebliği) 11'inci maddesine göre ortaklıklar ile yatırımcılar arasındaki iletişimi sağlayan yatırımcı ilişkileri bölümünün oluşturulması zorunlu kılındığı ifade edilerek yatırımcısı olduğunuz Akyürek Tüketim Ürünleri Pazarlama Dağıtım ve Ticaret A.Ş. (Şirket) yatırımcı ilişkileri bölümüne e-posta yoluyla gönderilen soruların yanıtsız bırakıldığı ve telefon da dahil olmak üzere Şirketin yatırımcı ilişkileri bölümü ile iletişim kurulamadığı belirtilmiş, ayrıca Şirketin genel kuruluna katılım hakkınızın nasıl kullanılacağı konusunda bilgi talep edilmiştir.

Öncelikle, Kurumsal Yönetim Tebliği'nin (Tebliğ) 1'inci maddesinin üçüncü fıkrası uyarınca anılan maddenin ikinci fıkrasının (a) ve (b) bentlerinde sayılan ortaklıklar, bu Tebliğin yatırımcı ilişkileri bölümüne ilişkin 11'inci maddesinde yer alan hükümlere tabi değildir. Bu itibarla, Şirket payları 20.10.2015 tarihinden itibaren Borsa İstanbul A.Ş. (BİAŞ) Yakın İzleme Pazarında işlem gördüğünden, Kurumsal Yönetim Tebliği md. 1/2/(b) hükmü kapsamında yer alan Şirket, Tebliğ'in 1'inci maddesinin üçüncü fıkrası uyarınca yatırımcı ilişkileri bölümü oluşturmak yükümlülüğü bulunmamaktadır.

Bununla birlikte, Kurulumuzun 17.04.2017 tarih ve E.4864 sayılı yazısı ile, Kurulumuzun II-15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliği md. 26/1 hükmü çerçevesinde, yatırımcılarının tam ve doğru olarak bilgilendirilebilmesi amacıyla Şirket ile ilgili içsel bilgi niteliğindeki olay ve gelişmelerin kamuya açıklaması hususunda gerekli özenin gösterilmesinin ve yatırımcıların Şirketin KAP sayfasında "Bağlantı Kurulacak Yetkililer" bölümünde iletişim bilgileri yer alan kişiler ile gerektiğinde bağlantıya geçebilmeleri için gerekli tedbirlerin alınması gerektiği hususu Şirkete bildirilmiştir.

Diğer yandan, BİAŞ Yakın İzleme Pazarı'nda işlem gören Şirket, Tebliğ'in 1'inci maddesinin ikinci fıkrası uyarınca Tebliğ'in kurumsal yönetim ilkelerine ilişkin İkinci Bölümünde yer alan hükümlere de tabi olmamakla birlikte, 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu (SPKn) md. 29/1 uyarınca genel kurullarını esas sözleşmede gösterilen şekilde Şirket internet sitesi ve KAP'ta ilanla toplantıya çağırmak zorundadır. Ayrıca 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun (TTK) 417'nci maddesi uyarınca genel kurula katılacaklara ilişkin liste, genel kurul gününden bir gün önce Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş.'den (MKK) tarafından hazırlanmakta olup, SPKn'nun 30/2 hükmü uyarınca payları kayden izlenen halka açık ortaklıkların genel kurul toplantılarına, yönetim kurulu tarafından MKK'dan sağlanan pay sahipleri listesi dikkate alınarak oluşturulan hazır bulunanlar listesinde adı yer alan pay sahipleri katılabilmektedir. Dolayısıyla, söz konusu listede yer alan hak sahipleri ilgili düzenlemeler çerçevesinde genel kurul toplantısına katılabilmektedir.

Bu itibarla, Şirket ile ilgili taleplerinizin öncelikle Şirket'e iletilmesi, söz konusu taleplerin yanıtsız bırakılması durumunda ise konuyu tevsik edici bilgi ve belgelerle birlikte Kurulumuza başvurulması gerektiği hususunun tarafınıza hatırlatılmasında fayda görülmektedir.
    Bilgi edinilmesi rica olunur.

Bu yanıtlar da herhangi bir ters durum göremedim açıkcası. Bunlar zaten olması gereken verilmesi gereken yönetmelik ve yönergeler çerçevesindeki gerçekci yanıtlar. Bunun üzerinden veya yukarı da Hep yanlış diyerek yine kötüleme şeklinde yaptığın yorumlardan yürüyerek burdaki herkese bişeylerin "batmış bitmiş ölmüş kalkmaya mecali kalmamış umutlar kararmış" falan gibi algı yaratman hiç doğru değil. Rahatsızlık uyandırıyorsun. Memmun değilsen bulunma burada sende rahat et bizde. Yorum yapmak istemiyorum bu şekilde hiç ama Lütfen Kocamuğlalı arkadaş, olumsuz olumsuz yorumlarını kendine sakla. Zararında kârında senin olsun. Bizler ne kadar uzun zamandır buradayız ve beklentileri de gerçekleşebilecekleri de en az senin kadar biliyor ve tahmin ediyoruz. Sokma akılla hareket edilmez. Kimse senin benim yada diğer yorumlarını kötülediğin kişilerin laflarıyla hareket etmez rahat ol. Beklentin olumsuzsa sat kurtul. Ama artık herkesle atışıp, tartışıp durma, çocuk parkı gibi oldu gerçekten. Haydii rastgeleee..

Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Borsada ara vermek için en iyi zaman, kazandığın zamandır.

6. 09:55 - 23.298 adetle 34 uzlaştı.

34 bekleyen alış 190.093
    35 bekleyen satış 3.656

7.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    09:55 - 23.298 adetle 34 uzlaştı.

34 bekleyen alış 190.093
    35 bekleyen satış 3.656
    Eyvallah hocam....

8. günaydın arkadaşlar..tavana kitler mi ki ... kademeler nasıl ...

Sayfa 216/639 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •