Ben risk görüyorum.bu kadar basit.kimseye de benim görüşümle işem yap demiyorum.herkrs istediğini yapar.
Ben risk görüyorum.bu kadar basit.kimseye de benim görüşümle işem yap demiyorum.herkrs istediğini yapar.
70 milyonu batıran ( ! ) şirketiniz şu anda 2.40 dan işlem görüyor, garanti, a1, yatırım finansman la güne başladılar, cep to ceplerle 2.34-2.33 den bir miktar alabildiler. derinlik görebilen arkadaşlar, YAYLA nın aracı kurum dağılımlarına bakın, aynı çetenin GARFA ya çöktüğünü net bir şekilde göreceksiniz. telaşlanmayın, sakin kalın. yanlış bir hisse senedi seçmiş olmanız illa da neticesinde para kaybetmeniz sonucunu getirmez. ilgilenmeyin, kapatın ekranınızı tatil yapın. illa ki bir vadede ederine gelecektir, zararlarınızı çıkaracağınız bir noktaya gelecektir. bu detaylara odaklanıldığında alım veya satım yönünde hatalı kararlar verebilirsiniz. hele de böyle hatalı bilgilerin paylaşılmasının çok yygın olduğu bir otamda..bu da kısa vadede son paylaşımım olsun, ileride bakarız. bol kazançlar..
durum ciddi, batık şirkete kaldı işler.ipotek yoksa şirket de batma durumu varsa duman oldu millet.Bari o şirketi bilseydik.
Az kaldı satıp çıkacağım.ipotek yoksa çok sorunlu benim için.para dönmediğine göre borçlu şirketin batığı çok büyük olmalı.Bu paranın da döneceğini umut etmiyorum.çok kötü oldu bu durum.ama takip edeceğim şirketi.çok büyük şansızlık bizler için.garfa tutmak da çok riskli artık.bu kadar parayı nasıl kaçırmışlar .Aklıma çok şey geliyor.bu durum bile satmam için öok büyük sebeb oldu.Ama kime nasıl anlatacaksın.Kaybettiğimizle kaldık .nasip değilmiş.
3 kuruş çıkacak gebererek çıkıyor, 2,40 bile olsam mı olmasam mı diye düşünüyor, şu hale bak yaa, endeks nerde bu nerde, elbet bize bu çektirdikleriniz sizin de başınıza başka bir yerden başka birinden gelir, eden bulur unutmayın [emoji53]
Bu fiyatlara şükrediyorum.Çok daha kötü fiyatlaması gerekiyordu.
Yer İmleri