Originally Posted by celal Yenilere geçmiş olsun, biz zaten buradaydık Maliyet kaç celal bey? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil. Stefan Zweig
Originally Posted by celal Yenilere geçmiş olsun, biz zaten buradaydık Aynen öyle. Defalarca uyardım. Dikkatli olun, acemiyseniz girmeyin diye. 27>5 dalgasına yakalanmıştım ben ytd
Originally Posted by Spekbuken Akşam kapanış 6,85-6,90 arası Beklenti iyi bir şey ancak beklenilen bu değil.
Originally Posted by celal beklenti iyi bir şey ancak beklenilen bu değil. akşama görüşelim derim....full alıma geçtim...
Originally Posted by mterdemli Maliyet kaç celal bey? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 11.60 tı al-sat ortalama düşür derken oldu 12
Originally Posted by Spekbuken akşama görüşelim derim....full alıma geçtim... Allah sabır versin, sağlığından olma da.
Originally Posted by celal allah sabır versin, sağlığından olma da. amin...senin için de geçerli bu dilekler...
Originally Posted by celal 11.60 tı al-sat ortalama düşür derken oldu 12 Allah kurtarsın kardeş. Dr Şenol vardı o maliyete getirip satıp çıkabildi mi acaba? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Forum Rules
Yer İmleri