2.19 gösterdi en son ve sildik süpürdük,işin garibi endex giderken gitmeyen,endex sert düşünce tepetaklak,bizimlen resmen maşak geçtiler.
2.19 gösterdi en son ve sildik süpürdük,işin garibi endex giderken gitmeyen,endex sert düşünce tepetaklak,bizimlen resmen maşak geçtiler.
Bu hisse hep başa sarıyor,endex giderken düşen nadir hisselerden,ilginç,neyse böyle olduğu daha iyi küp doldurmak açısından,ben 46-47 satarken bazıları sensiz yola gideceğiz diyorlardı,merak etmeyin yine ayni kervandayız 2.19'a kadar topladığımız için,zaten sıra gitmeyenlerde...ytd.
Bugün cuma,hafta sonunu rahat geçirmek isteyenler satışa geçebilir bankalar önderliğinde,buda tahminen 20 altına inebilir,2.14 alıcıyım ek ilave için,olurya bir manyak spek çıkar birden kaldırabilir,o zaman yine 40 üstü satıcıyım,zaten alsatçıyım...ytd.
SKTAS 5.29 tavanda,zamanında bunun fiatındaydı,ondanda iyi kaldırmıştık 2.40-4 arası,peşi 3.70-4.50 arası trade,şimdi uçmuş ve bulaşılmaz...Bunda beklentim 2.70,eninde sonunda burayı gösterecek,SKTAS içinde 3 üstüne atabilir demiştik,bugün 5.29,hesap ettim,bedelliye girdiğim 7-8 kağıtlarım hep katlamış gitmiş![]()
Genellikle akşama doğru zıplama yapıyor bizim çekirge,isterse yapmasın 2.14 alıcıyız...ytd.
Tamamen boş bir hisse,endex 1300 üstü rekor kırıyor,bankalar %50 yapmış...İyiki diğer hisselerimde bazıları uçtu,buda beklesin kös,kös 2.20'lerde amklar.
Yer İmleri