Sayfa 216/1223 İlkİlk ... 1161662062142152162172182262663167161216 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 1,721 - 1,728 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1.  Alıntı Originally Posted by berryforeva Yazıyı Oku
    Arge yatırımında savunma sanayii ilk 10 da. Birinci aselsan ikinci tusaş. Havelsan ve roketsan ilk 10 içinde. Akp ye niye oy verirsin deseler, e devlet ve savunma sanayiinde yaptığı yatırımlar için verirdim bir tek. Bu konuda haklarını yiyemem. Savunma sanayii 10 seneye kadar yüzde yüz olarak bütün envarter yerli olur.
    Saydığınız kurumlar TSK güçlendirme vakfı kurumlarıdır. Projelere sağlanan gelirler Vakfın kendi gelirleridir. Yani siyasetten bağımsızdır. Vakfın gelirleri Genelkurmay Başkanlığı tarafından yönetilir. Ancak, hukuken Genelkurmay Başkanlığının tüzel kişiliği olmaması nedeni ile ihalelere MSB müsteşarlıkları (para harcama yetkileri vardır) üzerinden çıkarlar. En çok SSM üzerinden ihaleye çıkılır. Ssm de Genelkurmay Başkanlığı teklifi ile kurulmuştur. Ssm nin yaptığı ihaleler SSİK adı verilen kurul (Başbakan, msb bakanı ve genelkurmay başkanı) tarafından onaylanır. Bu noktada herkes siyasetçileri görmektedir. Ancak, yapılan gayretlerin çoğu siyasetten bağımsız olup Genelkurmay Başkanlığı tarafından yürütülmektedir.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

2. Sert bir eksi gap gorunuyor

3.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Aksener e baskan yardimciligi teklif edildi iddialari var
    Yok erken genel seçim yok Meral Başkan yardımcısı bu haberleri nerenizden çıkarıyorsunuz anlamadım. kaynak söyleyin arkadaşlar kim demiş kim yazmış. Ben de diyom ki İnce ile Meral selo hapisten çıksın diye açlık grevi yapıyormuş yersen ben uydurdum hadi burdanyak hehehe seçim bitti asparagas haber bitmedi. Yerel seçimler tamam kasım da olabilir. Bunu ağızdan duyabiliriz mantııklı da erken genel seçim la oğlum ne iştiniz sabah sabah. hem merali neden cilalıyonuz kadın bitti. Kendi partisinin başına bile geçmesi şüpheli. hem şimdi İYİ ciler merale neden oy verdi. Adamlar zaten ERdoğan karşıtlığından oy verdiler. İntihar ederrler böyle bişi olsa....
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

4.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Sert bir eksi gap gorunuyor
    Kara -anı cuma akşamı demişti Günaydın hehehe adam tam fenomen yav
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    haber falan mı var yurtdışında? fdow -180 puan NİKKEİ tam yamulmuş -510 puan %2,29 ekside...allah allah...

6. Günaydın esnaf hayırlı işler bol kazançlar
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

7. Yine pala çok haince sinsice tuzak kuruyor demedi demeyin

YTD

yurt dışı kan kırmızı

Dolar tl yem yeşil

Dikkat dikkat PALA ÖPEBİLİR

sol gösterip sağ çakabilir YTD
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

8. 88 bin gelecek !

Sayfa 216/1223 İlkİlk ... 1161662062142152162172182262663167161216 ... SonSon

Yer İmleri