Vay be kar çıkmış
Deveyi yardan uçuran bir tutam ottur.
Vay be kar çıkmış
Deveyi yardan uçuran bir tutam ottur.
Insallah geldigi yere doner..
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Az önce alyag ın ve birkaç şirketin bilançosunu inceledim. Allah bunları bildiği gibi yapsın. Ne diyeyim hiçbirşeye bakmayıp sadece genel yönetim giderine baktım. Tabi diğer şirketlerinkinede sadece bir örnek vereyim. Alarko holdingin bile genel yönetim gideri Alyag ınkinden daha az. Ne diyeyim susayım mübarek akşam
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Emin çok fazla örnek var yinede susuyorum
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne gaza gelmesi acaba,millet suçlu kim?Cezasını çeksin.!Manüpülasyon yapıp kyknin paraları pul edildi,bunun hesabı buradan kazançlıda çıksak haram ettik çoktan!Susmak en büyük suç!Yapılan haksızlık ortada,kim yaptığını spk da çok iyi biliyor,artık oyun bitti,kaz ayağı saymaktan bihal olduk!Avrupanın borsası böylemi,zaten millet zor para kazanıyor,bunun bedelini bu millet ödetecek,Allah evvelAllah kesinlikle belalarını verecektir,hem dünyada hem ahirette!
Burda biz yazip biz okuyoruz
Sirket kardesinin sirketindeki alyag hissesini 2.44 den aliyor be adi adam ilk genel kurulda hisse alimini gundeme alacam dedin aldinmi utanmaz adam.
Bu alim isleminin iptali ve genel kurula gundeme almadigi hisse alimini vede diger sikayet hususlarini spk.ya veya spk.yi sikayet icin cimer veya maliye bakanligina yazalim.
Ayrica genel kuruldaki cagri fitatinin duzeltilmesi bir degerli yatirimcimiz talep etmemesi nedeniyle yatirimcilar magdur olmustur bundan spk.nin gorev ihmali nedeniyle sorumluarin biz yatirimcilarin magduriyetinin giderilmesini talep ediniz.
Ben p.tesi dilekcemi verecegim.
1 lotunuz olsada hakkinizi arayin.
Saglikla kalin
Yer İmleri