Nasıl 5 6 olması gerek.milleti yanlış yönlendirmeyelim lütfen.yaptigin hesabı anlat da anlayalim ne ile neyi çarptı da 5 6 olması lazım diyorsun
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
DİKKAT ALINTIDIR !!!
uşak seramik piyasa değeri 105 milyon / 32 milyon faaliyet kar(9 aylık)= 3.28 yıl
ege seramik piyasa değeri 343 milyon /50 milyon faaliyet karı(9 aylık)= 6.86 yıl
kuthya prsln piyasa değeri 272 milyon / 33 milyon faaliyet karı (9 aylık)=8.24 yıl
görüldüğü gibi şieket aynı sektördeki emsallere göre 2 kattan fazla ucuz tek sorun finansal giderler ciro artışı ve borç azalışı diğer şiketlerle eşit değerlemelere ulaşacaktır beklentim.
En çok kar hisse kendi Klasmanında....
Bakın borç azalsa zaten mükemmel hisse.ama şu anda finansman giderleri hala yüksek.yazin 800 bin kar etti.
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Burda kimse kalmamış, vaziyet onu gösteriyor.
hissede heyecanlı ve de günlükçü küçük yatırımcı kalmadı. sadece 1tl civarında yüklü pozisyon taşıyan birkaç küçük yatırımcı kaldı. onlar da artık foruma takılmıyorlar. büyük yatırımcı da inadına onları dökmeye çalışıyor ancak onların malıyeti çok düşük ve inatçı olduklarından onlar dökülmüyor. bir tarafın inadı kırılmak üzeredir. bakalım görecegiz
Yer İmleri