herzamann.. dibin de dibi, zirvenin de zirvesi vardýr..
3 liradan girdiðim Gübre fabrikalarýndan, 2 buçuk yýl sonra 13 liradan çýkmýþtým..
zirveden çýkýþýmýn keyfini sürerken, sonraki 4 ayda 64 liraya gidiþini hayretler içinde izlemiþtim..
hem de 2008 kriz dönemiydi yanlýþ hatýrlamýyorsam![]()
Siz yine kazanmýþsýnýz,.
1000lot netaþým vardý, 2002-2003de almýþtým, 22-23lira maliyetli, 2006yada 2007yýlý ev alýrken 29liradan bozdum. 4yýl beklemiþtim hareket etmedi. Sonraki netaþýn yükseliþinde 300liraya gitti, Çankayadan 2 güzel daire alýyordu.stres ve can sýkýntýsýyla o yükseliþi izledim.
Venus_V3_5070 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bildiklerini anlat, ama akýl vermeye kalkma,Anlatýlanlarý iyi dinle,ama hepsini doðru sanma,Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir unutma...
Kaybettiðim de çok oldu.. bir liradan aldýðým tukaþ hþsselerimi 30 kuruþa kadar satmýþtým 2082'de ev derdine..
Ama netaþ deyince, 99'da netaþ vardý portföyümde. muhteþem bir hikaye yazdým. Netaþ borsanýn yýldýzý oldu o yýl.. 14 katýn 10 katýný yazmýþtým kendime.. komik olansa bana tavsiye edilen hisseyi yanlýþ anlayýp da katmýþtým netaþý portföyüme..
Maþallah,
Ama spek e benziyor[emoji2]
Bildiklerini anlat, ama akýl vermeye kalkma,Anlatýlanlarý iyi dinle,ama hepsini doðru sanma,Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir unutma...
Kardayken tutabilen, uzun süre bekleyebilen biriyim, netaþ kötü anýlarýmdan biri...
Sanýrým hepimizi acaba yeni netaþýmýz olurmu beklentisi bu topikte tutuyor...
Ben onu bunu bilmem.
KAR CEBE YARAÞIR. ..
HÝSSE SATILMADAN KAR ZARAR OLMAZ.
Gerisi laf-i guzaftir.
Bunun en yeni zamane anlatimi ise ''he..hee'' þeklindedir.
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri