Sayfa 216/602 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 1,721 - 1,728 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    iyi akşamlar cümleten ..................... ne yapacaksın o kadar saldırıyorsun parayı sistemde yok yok fx viop yurt içi yurd dışı hisse senetleri kripto ekranda listeledim hepsini atsam yakarsın balataları
    😀 yok hocam o kadarında gözümuz yine de geçenlerde h.sonuna paylaştığınız coinler süper iş yapmışti. Faydalaniyoruz biz de. E bir de alıştık yarın x x hisseler takibimde diye paylaşımlarınıza .
    Işin şakası bir yana arayı uzatmayın çok . Gozlerimiz sizi ariyor sonra.

2.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    hedeflerimde değişiklik yok pandemi öncesi ihale süreçleri vardı bazıları gercekleşmedi bu nedenle bu fiyatlarda daha önce yazdım dikkatli takip edin smart orta uzun vade iyi büyük üçgen kırılımında şenlik başlar
    Teşekkür ederim, portföyün bir kısmıyla beklemeye devam.

3.  Alıntı Originally Posted by vosbaga Yazıyı Oku
    çelik hocam listende ki isyat ve isgyo için tşk değerlendirdim�� birde yayla için düşünceni alabilirmiyim tşk
    yarın 4.5 rakımına cıkarım yaylada otlar yeşermiş ise sezonu açar piknik yaparım olmadı yazı beklerim

4. bahar aylarında yaylalar güzel olur mis gibi temiz hava.

5. Celik hocam iyiaksamlar,
    Trgyo icin yorumunuzu rica edebilir miyim?

6.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    yarın 4.5 rakımına cıkarım yaylada otlar yeşermiş ise sezonu açar piknik yaparım olmadı yazı beklerim
    Çelik Hocam, alkim ve ıhlgm yorumlarsanız sevinirim.

7. Soruları birazdan yanıtlarım bir çay içeyim kendime geleyim tek alışkanlığım çay

8.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    Soruları birazdan yanıtlarım bir çay içeyim kendime geleyim tek alışkanlığım çay
    Afiyet olsun Hocam.. insanın kafa dinlemeye de
    ihtiyacı var...

Sayfa 216/602 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •