Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Fiyatlarda geçen yıla göre bi gıdım gerileme yok. Geçen yıl aynı ay 1.88 gelen rakam 2.29 olmuş geç3n yıl yıllık 19 civarı iken 99..91 çıkmış. Bakın onuda korkularından 99.91 çıkarmışlardır. Muhtemelen kendi rakamlarına görede 100 ü aştı ama 2.29 larda göstetip 100 ü aşmasını önlediler.
bir halt olacağı yok.
Bu elektrik ve doğalgaz zammı sanayiye %50 gelince özellikle inşaat malzemeleri süt ürünleri beyaz eşya demir çelik ten üretilen ürünler soğutulan dondurulmuş gıdalara okkalı zam gelir. Peki bu zammı çalışan kesim ne zaman alacak. Ocak Şubat ta o zamana kadar dikilmedik yer kalmaz
Hatta un ürünleri de iyi zam alır
Düşünsenize,
Sarayda danışmansınız, spk da bilmemnesiniz, masakta bilmemşusunuz, Bankalar bilmemnesinde bilmemnesiniz, ekonomik olarak çıkacak her kararı önce siz biliyorusnuz, çevrenizdeki halkayı düşünebiliyormusunuz? Faiz düşürülecek bunu biliyorsunuz, ve 1 2 ay öncesinden çevrenize dolar molar aldırıyorsunuz, spk da sınız, hani alınan rüşvetleri fln bi kenara bırakıyorum, direk insider trader oluyorsunuz.
Hani allah var fln diyorlarya, ya bu kdr kötülük varken insan nasıl allah var diyebilir yaa.
Şu imkb de bu tür olaylar yüzünden kaç ky intihar etti, kaç yatırımıcının yuvası dağıldı, kaç insanın ocağı söndü, vaaay anasına yaa.
Hakkaten düşündükçe insan ne bileyim diyecek bişey bulamıyorum.
Umarım istiklal mahkemeleri tekrar kurulur, bu hırsızlar yamayamlara hakettikleri direklerarası sallandırırlar.
Benzin motorin niye brent düşerken düşmüyor diyoruz ancak her ne kadar sevmesekte iktidarı şu an doğalgaz ve elektrik maliyetinin %70-80 ini kasadan karşılıyorlar.bunu da tek karşılayabilecekleri petrol türevlerinden gelen vergi..arabası olan zaten seve seve alacak diyorlar.ama bugün olması gereken fiyata çıkarırlarsa elektrik ve doğalgazı hane halkından ciddi oy kaybederler.
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yer İmleri