Sayfa 216/427 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316 ... SonSon
Arama sonucu : 3414 madde; 1,721 - 1,728 arası.

Konu: DOAS - Doğuş Otomotiv

Cuma günü sövenlere selam olsun

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

2.  Alıntı Originally Posted by Babakan83 Yazıyı Oku
    Tam tersi genelde basķılanan kağıtlarda sıçrama sağlam oluyor....
    Umarım mal toplama için yapılan bir harekettir... Unutmayalım ki Sermaye Tavanı yükseltildi ve temettü avansı gibi bir huy edindi..... Bedelsiz ve temettü ihtimali bir kenarda joker olarak dursun.... Ben dönemsellik geregi elimdeki malı arttırdım ve bilançoya göre hareket edeceğim... Şahsen patronundan hoşlanmıyorum ama borsada inatlaşma olmaz....

Yatırım tavsiyesi değildir....
    Bol kazançlarınız olsun....

SM-G781B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bilanço beklentimiz gerçekleşti bilinen birseydi... Temettü Avansı beklentimiz de gerçekleşti.. Bedelsiz bakalım ne zamana kısmet olacak.... Şartların lehine oldugunu düşünüyorum beklemeye devam kendi adıma.....

Fikirlerim beni baglar asla yatirim tavsiyesi degildir.

3. +1 Güzel bir Tespit.

Bol kazançlar.
     Alıntı Originally Posted by FarklıAkıl Yazıyı Oku
    Kar beklentilere paralel geldi. Temettu kararı ise son derece olumlu.

2. Çeyrek boyunca dolar kuru büyük oranda sabit gitti, Kur salindiktan sonraki dönemde bayram tatiline denk geldiği için bu bilanço kurun 18 - 20 lira seviyesinde oldugu donemden kalma.

Hesabı bu şekilde yaptığım zaman , satislarin güçlü devam ettiğinizde varsayarsak 3. Çeyrekte en az 7.5 milyar kar gönderecektir. Son çeyrekte ise satışlar azalsa dahi kur artmaya devam edeceğinden 7.5 - 8 milyar altı bir kar olmasi pek mümkün değil.

Bu açıdan baktığımızda yıl sonu kar beklentim 25 milyar TL olacak.

Bundan sonra bilgisayarı kapatıp önümüzdeki 6 ay boyunca sadece yarım saat ne olup bittiğine bakmak bile yeterli olacaktır. Düzenli bir şekilde yükselmesi gereken bir kağıt tutuyoruz.

Bilanço ve temettü herkese hayırlı olsun. Hepimiz bu karı hakettik ancak daha işimiz bitmedi 6 ay sonra en az 500 tlyi görmek durumundayız.

Ytd.
    Fikirlerim beni baglar asla yatirim tavsiyesi degildir.

4.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Temettü haberi de geldi.

Pay başı 11.36 Brüt kar payı ödeyecek.

Ödeme tarihi: 28.08.2023
    Son hak kazanma tarihi: 24.08.2023

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1187827
    24.08.2023 * Payın avans kar payı hakkı bulunmadan işlem görmeye başlayacağı tarih.

Son hak kazanma tarihi 23 Ağustos Çarşamba aksamında hissede olmak gerekiyor temettüye hak kazanmak için.
    Asla yatırım tavsiyesi olamaz

5.  Alıntı Originally Posted by FarklıAkıl Yazıyı Oku
    Kar beklentilere paralel geldi. Temettu kararı ise son derece olumlu.

2. Çeyrek boyunca dolar kuru büyük oranda sabit gitti, Kur salindiktan sonraki dönemde bayram tatiline denk geldiği için bu bilanço kurun 18 - 20 lira seviyesinde oldugu donemden kalma.

Hesabı bu şekilde yaptığım zaman , satislarin güçlü devam ettiğinizde varsayarsak 3. Çeyrekte en az 7.5 milyar kar gönderecektir. Son çeyrekte ise satışlar azalsa dahi kur artmaya devam edeceğinden 7.5 - 8 milyar altı bir kar olmasi pek mümkün değil.

Bu açıdan baktığımızda yıl sonu kar beklentim 25 milyar TL olacak.

Bundan sonra bilgisayarı kapatıp önümüzdeki 6 ay boyunca sadece yarım saat ne olup bittiğine bakmak bile yeterli olacaktır. Düzenli bir şekilde yükselmesi gereken bir kağıt tutuyoruz.

Bilanço ve temettü herkese hayırlı olsun. Hepimiz bu karı hakettik ancak daha işimiz bitmedi 6 ay sonra en az 500 tlyi görmek durumundayız.

Ytd.
    Sene sonu dggyo bilançosu konsolide olacak, gayrimenkul degerlemesinden de +2-3 milyar artı kar gelecektir.
    Asla yatırım tavsiyesi olamaz

6.  Alıntı Originally Posted by kazankazan Yazıyı Oku
    24.08.2023 * Payın avans kar payı hakkı bulunmadan işlem görmeye başlayacağı tarih.

Son hak kazanma tarihi 23 Ağustos Çarşamba aksamında hissede olmak gerekiyor temettüye hak kazanmak için.
    Haklısınız. Yanlış yazmışım...Çarşamba kapanışta elinde hissesi olanlar hak kazanıyor.tşkler

7. İş Yatırım Doaş'ın hedef fiyatını 388.80 lira olarak güncellemiş.

Not: Önceki hedef 274,23'tü.

8. İş yatirim çik biraz daha ciik.Bide kendi fiyatını güncelle [emoji779]
     Alıntı Originally Posted by FarklıAkıl Yazıyı Oku
    İş Yatırım Doaş'ın hedef fiyatını 388.80 lira olarak güncellemiş.

Not: Önceki hedef 274,23'tü.
    CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 216/427 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •