Sayfa 216/398 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316 ... SonSon
Arama sonucu : 3183 madde; 1,721 - 1,728 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

EREGL günlük, kapanışa doğru VİOP30 la beraber kötü bastılar, tesellisi 6 kademe üstten eşleşti olsun! akşama Füze var fiyatlaması yaptı sanki,
    TH nin geldiği gün Spotu -%2.5 Ekim Vadelisi -%3.5 yaptı!

2. ABD hane halkının NET toplam SERVETİ 164 trilyon dolarla rekor seviyede. Bu rakama şirketler dahil değil sadece hane halkı. Bu hane halkının elindeki nakit ise yuvarlak 19 trilyon dolar ve bu rakama da şirketler dahil değil. Bu rakamlar trilyon dolar seviyesinde dikkatli okuyun. Bunlar tarihi rekor. Bu adamlar ne kendi ülkelerinde ne de diğer gelişmiş ülkelerde yatırım fırsatı artık bulamıyor, her şey tavan yapmış. Geriye tek bir opsiyon kalıyor.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

3.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    1.45 kapanış.
    1.40 lara dönmesini beklediğimi söyledik idi. 200 e değdi geri geldi . 1.40 da boşluğu var 1.20 1.40 aralığında gücüne bakacağım. İlk parti alım için düşündüğüm nokta şu aşamada. O gün geldiğinde bir daha değerlendiririz.
    En azından FROTO ya göre daha avantajlı duruyor. Göreceli potansiyeli yüksek ereğlinin. Gelgelelim 3Ç ve 4Ç bilançoları beni tedirgin ediyor. Diğer yandan bugünkü kurdan yıllık 2.2 milyar TL lik ek bir faiz yükü de var artık. Planın umarım yolunda gider. Ama unutma, nothing goes to plan diye bir atasözü de var.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

4.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    En azından FROTO ya göre daha avantajlı duruyor. Göreceli potansiyeli yüksek ereğlinin. Gelgelelim 3Ç ve 4Ç bilançoları beni tedirgin ediyor. Diğer yandan bugünkü kurdan yıllık 2.2 milyar TL lik ek bir faiz yükü de var artık. Planın umarım yolunda gider. Ama unutma, nothing goes to plan diye bir atasözü de var.
    Planlar değişmek için vardır trend. Şimdilik düşüncem. Dediğim gibi oraya geldiği zaman bakacığızzzzz. Tahtadaki güce genel havaya falan bi koklamak lazım. Zaten ilk alımı da yüzde 10 15 ile yapacağım. Düşerse değerlendiririz yok kı.ına maytap sokulmuş gibi falan yükselirse de ne kar edersek artık.
    Froto da geçen mayıs da senle konuşmuş idik. Uyandırma servisi oldun bana bir anda silkindim kendime geldim 33 34 dolardan yeni gelen arkadaşlara tut şunu 2 dk ya geliyoruz dedik . Büyük bir istek ile tuttular.

Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    INVENTOR kardeşim selam. Umarım sağlığın ve keyfin yerindedir. Piyasa ve EREGL hakkında yorum ve beklentilerini alalım bir zahmet. Senin görüşlerin önemli çünkü bu forumda çok az sayıdaki bilinçli ve işini bilen yatırımcılardan biri de sensin.
    TH Abi hoş geldin. Abim benim.
    Teşekkürler iyiyim, siz de iyisiniz umarım.
    Grafikler ile ilgili kodları kullandığım programdan; epey oldu; kaldırdım.
    Piyasa üzüyor; yüklü zarardayım; EREGL hangi seviyede bakmadım son dönemde.
    Robot kodları üzerinde çalışıyorum, bir müddet daha bu şekilde devam edeceğim.
    Saygılar, selamlar.

PHP Code:
    // Listedeki son kayıtlı işlem tipi : AL ya da SAT olan clsTradeAlSatİşlemi türünden bir sınıf döndürür
    // Listedeki son kayıtlı işlem tipi : BEDELLİ, BEDELSİZ, NAKİT G/Ç, TEMETTÜ ise bu elemanları pas geçip
    // AL ya da SAT olan son işlemi döndürür..
    // var SonKayıtlıAlışYaDaSatışİşlemi = Enumerable.LastOrDefault(AlSatİşlemleri, x => predicate(x));
    Predicate<clsTradeAlSatİşlemipredicate => (x.Tipi == HisseAlSatİşlemiTipi.AL || x.Tipi == HisseAlSatİşlemiTipi.SAT);

public 
    string PozisyonDurumu
    {

get

{
            try {

var 
    SonKayıtlıAlışYaDaSatışİşlemi Enumerable.Last(AlSatİşlemleri=> predicate(x));

if (
    SonKayıtlıAlışYaDaSatışİşlemi != null)
                {
                    return 
    PortföydeYerAldı ? ( SonKayıtlıAlışYaDaSatışİşlemi.Tipi == HisseAlSatİşlemiTipi.AL HissePozisyonu.POZİSYONDA HissePozisyonu.POZİSYON_YOK ) : HissePozisyonu.POZİSYON_YOK;
                }
                else
                    return 
    HissePozisyonu.POZİSYON_YOK;
            }                    
            catch { 
    Dosya.RunTimeErrorLog("0057 PozisyonDurumu " oSembol); return HissePozisyonu.POZİSYON_YOK; }
        }

6.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    2 ay kadar Ege adamlarını turladım, gayet güzel geçti. Anormal derecede sıcak bir yaz oldu ama oldukça keyifli bir zaman geçirdim. 2 ay kadar da Hayfa'da kaldım. Amcamın evini tahliye edip onları ABD'ye gönderdik, malum nedenler yüzünden. Lübnan sınırından 40 km mesafede burası ve ciddi risk altındaydılar. ABD onların doğup büyüdükleri ülke, yabancılık çekmeyecekler. 2 yeğenimi de yedeksubay olarak olarak askere aldılar, Lübnan cephesindeler şimdi. Az kalsın beni de askere alacaklardı, yaş 45 in üzerinde olduğu için almadılar.
    Teknen batmadı mı? Boğulmadın mı? Pek takip ettiğim topik değil ama beddua edilmişti sana galiba...

7.  Alıntı Originally Posted by yelpaze Yazıyı Oku
    Kardeş sen 15 yaşında filan mısın? Battı dediğin ülkelere, din kardeşlerin ulaşmak için okyanusa lastik botla açılıyor, çöllerde aç susuz yol alıyor Türkiye de dahil buna. Artık şu palavralara inanmayın yav ayıp valla. Milli uçak belki 20 yıl sonra hazır olur senin bugün envanterinde ne var ona bak? Adamların 2 reklamına kanmayın, bu siyasal islamcı denen kesim şimdilerde korku içinde zira artık ABD bunları karşısına alıyor gibi bir durum var. Daha düne kadar kendileri yetiştirip yolluyordu.

Japonya ve Almanya 2. dünya savaşında ABD boyunduruğuna girdi de senin ülken 60'larda ne yaptı?

Şimdi iki ülkenin de ordusu var ve bağımsız. Bak Almanya'dan tank istiyorsun vermiyor, F16 için ABD'den randevu bekliyorsun?
    Amerika vize randevusu 2026 dan başlıyor. Sırf bu yeter.

8.  Alıntı Originally Posted by INVENTOR Yazıyı Oku
    TH Abi hoş geldin. Abim benim.
    Teşekkürler iyiyim, siz de iyisiniz umarım.
    Grafikler ile ilgili kodları kullandığım programdan; epey oldu; kaldırdım.
    Piyasa üzüyor; yüklü zarardayım; EREGL hangi seviyede bakmadım son dönemde.
    Robot kodları üzerinde çalışıyorum, bir müddet daha bu şekilde devam edeceğim.
    Saygılar, selamlar.
    INVENTOR kardeşim sağol kısa ve öz yanıt için. Zararda olman önemli değil, borsa toparlar er veya geç. Sağlam hissede isen, ihtiyacın olmayan para ile mal almışsan sorun değil. Ama senin gibi tecrübeli ve intelligent bir borsacının bu durumda olmasına şaşırdım. Borsaya rakip PPF gibi risksiz bir yatırım seçeneği varken ve bu yatırımın aylık net bileşik getirisi %5 ise borsa net olarak OFF demektir yani borsadan uzak duracaksın. Ben aylarca bunu dillendirdim burada. F/K sı 2 nin bile altında olan risksiz bir yatırım seçeneği var ise F/K sı bunun 10 katı olup ayrıca yüksek derecede risk taşıyan hisselere yatırım yapmanın hiç bir mantığı yoktur. Zaten böyle bir ortamda ne teknik ne de temel analiz çalışır. Maalesef sen bu gerçeği görememişsin. Pek çok kişi, özellikle KY lerin tümü bu hataya düştü senin gibi.

Sayfa 216/398 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •