Sayfa 216/548 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316 ... SonSon
Arama sonucu : 4381 madde; 1,721 - 1,728 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1. Yeni borsacilarin ogrenmesi gereken cok sey var zamanla bu isler
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

2.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Kac para bizim kagit?metrodayim havaalanina gidiyorum bir ara 3 kusurdu sabah acilista
    Herkese bol sans
    Suan icin 4.20 çok hızlı değişiyor

3. Arkadaşlar bu hisse daha geçenlerde 4.80 leri gördü...benim kulahima anlatsinlar...bugunu de çok güzel yerde kapayacagini dusunuyorum...alan alır satan satar... ben burada olacagim...

4. Hisse henüz satış haberini fiyatlamış değil bence zira bu haberden önce 4.80 zaten görmüş, daha 4.80 den sonraki hareket satış fiyatlaması olur kanaatindeyim..

5.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Yeni borsacilarin ogrenmesi gereken cok sey var zamanla bu isler
    Sizin tahmini hedefiniz kaç satış için ve ne kadar sürer, tecrübelerinizden faydalanmak isterim

6. Sanırım dohol un tavan olmasını bekliyorlar...ona göre yön belirleyecekler...

7. Ha şöyle yola gel...fazla calkalamadan...

8.  Alıntı Originally Posted by cifr Yazıyı Oku
    Sizin tahmini hedefiniz kaç satış için ve ne kadar sürer, tecrübelerinizden faydalanmak isterim
    Soyleyeceklerimin hepsini soyledim;)herkesin lot adedi parasinin alternatif maliyeti farkli.2.70 leri gormus adamiz biz fiyatin 3 5 olmasinin pek onemi yok.hedefime getirsin sonra gerekli degerlendirmeyi yapariz
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

Sayfa 216/548 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •