Sayfa 217/1000 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317717 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 1,729 - 1,736 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Can Yücel yazdı farzedin.
    Fahiş fiyat politikası bir yana.

Bu şirkete bir dur demek lazım bazı kendi urettirdigi ve başka yerde satılmayan gıda ürünleri var mesela kaşar peyniri marka söylemeye gerek yok kaşar tadı yok nedir nasıl üretilmiştir belli değil bunu millet hafife alıyor , kesinlikle denetlendigini düşünmüyorum parayla millet cocuguna frankestayn gıda mi yediriyor ve de öyle çok ucuz falan değil 1 , 2 lira ucuza satıyor eritme kaşar yazmış bu ne demek zamanı geçmiş peynirleri toplamış eritmis yeniden üretmiş belki bu işin bir prosedüru var ama bunlar uyguluyor mu belli değil kim denetliyor bu madde yenir mi içilir mi her şey gelir geçer burada yenilen kazik baki kalır.
    Bazı markalar da sırf bu şirket için ayrı kalite ve fiyatta mal üretiyor bu işin ......çıktı.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ağır hasta sayısı hasta sayısından daha hızlı oranda artıyor
    Bu varyant daha sıkıntılı diye düşünüyorum,bence ağır hasta sayısı ondan artıyor.Bir de haftasonu genelde vaka sayısı baya düşerdi,pazartesi artardı,bu haftasonu vaka sayısı da o kadar düşmemiş gibi ,pazartesi rakamı çok artmış olarak görürüz muhtemelen.

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Fahiş fiyat politikası bir yana.

Bu şirkete bir dur demek lazım bazı kendi urettirdigi ve başka yerde satılmayan gıda ürünleri var mesela kaşar peyniri marka söylemeye gerek yok kaşar tadı yok nedir nasıl üretilmiştir belli değil bunu millet hafife alıyor , kesinlikle denetlendigini düşünmüyorum parayla millet cocuguna frankestayn gıda mi yediriyor ve de öyle çok ucuz falan değil 1 , 2 lira ucuza satıyor eritme kaşar yazmış bu ne demek zamanı geçmiş peynirleri toplamış eritmis yeniden üretmiş belki bu işin bir prosedüru var ama bunlar uyguluyor mu belli değil kim denetliyor bu madde yenir mi içilir mi her şey gelir geçer burada yenilen kazik baki kalır.
    Bazı markalar da sırf bu şirket için ayrı kalite ve fiyatta mal üretiyor bu işin ......çıktı.
    Ben kedilere vereceğim salqm sosisi bunlardan alıyorum 12 tl ye 1 kğ salam satıyorlar tavuk ciğerin kilosu 14 tl sakatatcılarda
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    dünyanın en pahalı akaryakıtını kullanan bir ülke olarak bu lafınızı esefle kınıyorum..!!
    )) ahali etrafa saçılmasın diye pahalı tutuyorlardır

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ben kedilere vereceğim salqm sosisi bunlardan alıyorum 12 tl ye 1 kğ salam satıyorlar tavuk ciğerin kilosu 14 tl sakatatcılarda
    yazık o kedilere...

Bu yeni ekonomi bakanını sevmedim ben, gerekse adını dahi unuttum.

Damat varken öylemiydi heyecan vardı, şimdi baktım en az 10 paket açıklamış, yenisinin siftahı dahi yok.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bu yeni ekonomi bakanını sevmedim ben, gerekse adini dahi unuttum.

Damat varken özlemiydi heyecan vardı, şimdi baktım en az 10 paket açıklamış, yenisinin siyahi dahi yok.
    Yakında büyük bir atama operasyonu bekliyorum. Dahq bakanlıkta bakan yardımcısı dışında ataması yok
    bir halt olacağı yok.

Hanginiz 4 kitap yazıp, 68 ülkeye gittiniz, tek kalemde 425 bin dolar bozdunuz ve bunları 2010 yılında asgari ücretlen işe başlayarak yaptınız, bana öyle bir adam lâzım.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Kediler zayıfladı ya. Bu tavuk
    ciğer yüzde 120 arttı... Ey akp sokak hayvanlarını bile aç bıraktınız...

Sayfa 217/1000 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317717 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •