Sayfa 217/1015 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317717 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 1,729 - 1,736 arası.

Konu: Viop LIX

1. Sohbet odalarında herifin de adamları olduğuna inanıyorum. Zaten bir kaç hesap var hepsine girip kayıt ediyor.

"Yoktur o yarin şakası baba" diye aklımda kalmış.

https://www.youtube.com/watch?v=pKGHak_K7xc
    Abdurrahman Kızılay - Süseni Mahmur Yakası

Süsen-i Mahmur Yahası
    Yoktu Da Yarin Vefası
    Çoktu O Yarin Cefası
    Hacı Molla Seyit Beçesi
    Korya Saturlu Beçesi
    Diye Diye Dilden Oldum
    Baka Baka Gözden Oldum / Seve Seve Candan Oldum
    Gide Gide Yoldan Oldum / Bala Bala Yardan Oldum
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Herif silkeleye silkeleye götürecek, testerenin yanlış dişine denk gelince kayıp çok oluyor, doğru dalgayı yakalayınca para çoğalıyor.

3. Ne oldu bu İş Holding işi, bedelsiz işi, Stellantis onay işi, bence zor zamanda devreye sokulmak üzere bekletiliyor.

4. Ben faiz ve kurdan bakıyorum. Yeni başkan Şahin ve iki faiz artışı ya da daha fazla faiz artışı ya RTE yi çileden çıkarır ya piyasası sen seç. Elli defa yazdım tek sorun faiz değil. Bir M2 para arzı iki kayıt dışı ekonominin çok fazla olması hatta takibi çok zor bu yüzden para basmamak bir nebze takibi kolaylaştırır bir diğer husus oluşan ranttan vergi almamak en son ki devletin lüks ihtişamdan tasarruf etmemesi.

5. Bunların elinde her türlü imkân var ama devletin aklı kaybolmuş göremiyor. Ya emmi dayı çocukları ile kadrolar şişmiş ya da hiç iş bilen kadro yok. Gerçi Eskişehir müsteşar vardı şimdi partili bakan yardımcısı ile o fren de iptal oldu.

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    2024 sonu enflasyon hedefinde değişiklik yapılıp yapılmayacağı konuşuluyor, ve bunun için Ocak-Şubat ayı enflasyonlarının etkisi kullanılarak projeksiyona artış yönünde değişiklik gerektiği ifade ediliyor.

İyi de, son bir haftadır 2 milyar dolar daha rezerv yaktılar, buna rağmen yaklaşık %1 arttı dolar. Mevduat faizleri halihazırda bile pozitif bölgeye geçme noktasında yetmediği için, ve üstelik Haziran'a kadar da enflasyon artacağından, negatif reel faiz bireysele göre daha da artacak göründüğünden millet yine dolara saldırıyor.

Yani, seçimlerden sonra dolarda geçen seferki gibi, en az %25 lik bir sıçrama olabileceği, neden 2024 yıl sonu enflasyon hedeflerine yansıtılmıyor. Hatırlayalım geçen sefer bu olduğunda, iki ay üst üste %9,5 gelmişti enflasyon.

Şu an çarşı pazar, ilginç, fiyatlar bir daha roketledi. Ne -flasyonu bu bilmiyorum ama, bir şeyler yanlış gidiyor, baz etkisine bu kadar da umut bağlamamak lazım.
    Seçim 31 mart değil mi?
    Mart nisan... 1 ayda % 25 fışkırtırmı ? Mümkün
    Şıbat vade bitsin, nisan vade dolara gömek longu bari 😁
    Seçimi bekleyelim dersek, marttada alırlar marjdan olmıyak
    Alpeeeerrr... gel
    Akbankı bıraktım, yeni kaat buldum
    Bi %5
    Bi 7
    Bi 1
    Bi 8
    Bi tavan 🤣
    Böyle yazınca nazar daayo, gerçekleşmiyor
    Ama olsun itnalık bizde kalsın

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Normalde herif sabah düşük açar TCMB konuşmasını beğenir borsayı alır diyordum, sanki fikir değiştirdi sabah yukarııdan başlayıp TCMB Başkanı çok şahin konuştu diye verecek.

Bakalım sabah nasıl olacak ama yarın mutlaka hareketli olur, kademeil oynamakta fayda var.
    Yabtksoran grafiğine bakarsanız son 1 bıçık aylık yükselişte de yabancı alışı yok, hatta az satış var
    İş yatırım ile ak yatırım
    Tahtayı kaldırmaya karar verdiklerinde, güvercin, şahin, yabancı satarmış... bakmıyor hiçbirşeye sürüp gidiyor

Bana sol kulvardan 3 hisse söyleyin
    Veya akkız mı, tup mü, thy'simi
    Sahol olmasın 🤣(dün öyle didik, hepsi düşerken % 4) yaptı... olsun yinede olmasın godumunun kaadı

Sayfa 217/1015 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317717 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •