Bayramınız Kutlu Olsun.....
Bayramınız Kutlu Olsun.....
''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar
5 eylulde ruchan kullanim son
bundan sonraki gunlerde boyp nin gidisati nasil olur !!!
GT-I8552 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hayırlı haftalar . bol kazançlar...
CHP’de parti dışından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için eski TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner’in ismi dillendiriliyor. mecbur kaldıracaklarki dillere sakız olmasınlar.
BOYP.R (Kaydi Pay, Kapanış tarihi: 05/09/2017) 11 i nereden çıktı anlamadım ? bu arada latife hanımın elinde kalan 355 bin lot.
Bak hocam
5 eylul tarihi hesapta bulunan ruchanlari katilmadan piyasada satabilmenin ve ruchan hisse alip katilmak isteyenlere son gun.
Elinde hisse olup katilacaklar icin hisse miktari x 3.46 tl yatirmanin son gunu 11 eylul.
2008 krizinden sonra altınyıldızın yükseliş trendine bakarsak ; borsa yükseleceği kadar yükselmiş düşüş trendine girerken hisse bir anda bir haftada ikiye katlamıştı 4 tl den 8 tl ye çıkmıştı, mal aynı mal spek malı da aynı ise insan mekaniktir hisseyi daha önce nasıl hangi yöntemle indirip çıkardıysa aynen öyle yapacaktır . İnsanın mekanikliği değişmez bu kural mutlaktır, yani yakında (1-4 ay) 9 tl den 18-20 tl arası olursa ben şaşırmam.
Yer İmleri