60dk altta par oluştu bu iyi.bakalım günlük par ne zaman oluşacak.parin üst bandı fazla yukarıda değil bu avantaj eğer paçayı dogrultursa pari alta alabilir ise bendeniz o zaman gelirim.
60dk altta par oluştu bu iyi.bakalım günlük par ne zaman oluşacak.parin üst bandı fazla yukarıda değil bu avantaj eğer paçayı dogrultursa pari alta alabilir ise bendeniz o zaman gelirim.
Doğan holding ve Aydın Doğan ile ilgili bir mektup muhabbeti sosyal medyada bayağı yayılmış..
http://www.iha.com.tr/haber-aydin-do...urundu-672343/
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
KAP : DOHOL , HURGZ, DGZTE, DITAS, DOBUR, MIPAZ, CELHA, DFKTR
15.09.2017 13:26:30
Bazı kuruluşlara ait televizyonların, internet sitelerinin ve gazetelerin 14 Eylül 2017 ve 15 Eylül 2017 tarihli yayınlarında, 60 yıllık köklü geleneklere sahip ve tüm işlemleri şeffaf Grubumuz hakkında kasten yanlış, yanıltıcı ve iftira teşkil eden haberler bir karalama kampanyasına dönüştürülmüştür.
Şirketlerimizi ve payları Borsa'da işlem gören şirketlerimize yatırım yapan yatırımcılarımızı zarara uğratan ve Sermaye Piyasası Mevzuatı bağlamında suç teşkil ettiği düşünülen bu tür haberleri bilinçli olarak yapanlar hakkında her türlü yasal haklarımızı kullanacağımızı kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ne var bu 3^de kıramadı bir türlü...
Bu marş böyle söylenmezdi ,Gönül böyle gücenmezdi.
Sevda böyle tükenmezdi ,Bir ki üç dört, bir ki üç dört.
Psikolojik. Kırsa bi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kırsa ne olacak muhim olan geri gelmemesi
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
3 te 80 bin var
Yer İmleri