Aynen mesela derimod ben seneler önce alır satardım o zaman iyiydi sonra patron yan bir şirket kurdu malı o şirket üzerinden alıp satıyor kar o şirket üzerine yazılıyor. Herkes bir dümen uyduruyor.
Aynen mesela derimod ben seneler önce alır satardım o zaman iyiydi sonra patron yan bir şirket kurdu malı o şirket üzerinden alıp satıyor kar o şirket üzerine yazılıyor. Herkes bir dümen uyduruyor.
ÇOK ayıp
temelde benim için sadece hissenin batıp batmayacağına karar vermeye yarayan bir veri karmaşasıdır
teknik ise şu canağı tamamlar ise 2 ye katlar burayı gecerse şuraya gider
orası kırılırsa buraya düşer diye bileceğimiz 1 dk ile başlayıp 1yıl ile biten
zaman yolculuğudur ...
temel bize 3 ayda bir verilen veriler topluluğudur
halbuki teknik her dakikasında adamın içinde kelebeklerin uçuşmasını sağlayan
görsel bir şölendir![]()
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
Haklısın Kankim, Memleketimizde işler böyle yürüyor. Geçmişte bana iki defa tavsiyede bulundun,
1-Bağfaş: 4.80 işlem yaparken net bir şekilde hisseyi almamı söyledin. Ardından 30 liraya gitti.
2- Yeşil: almamı söylediğinde de, 10 liraydı, şimdi 150 lira.
Teknik çok önemli olduğunu anlamaya başladım artık.![]()
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
naçizane,
teknik=arabaninSoforu;
temel=arabaninMotoru;
if(arabaninSoforu="iyi" && arabaninMotoru="iyi")
hisseFiyati*=15;
else if(arabaninSoforu="kötü" && arabaninMotoru="iyi")
hisseFiyati*=1.5;
else if(arabaninSoforu="iyi" && arabaninMotoru="kötü")
hisseFiyati*=5;
kesinlikle ytd....
Siz yine de temel analizden bizleri mahrum bırakmayın Sayın İzci, nice kağıtları yukarı sürüp millete aldırıp içini boşaltıp tahtasını kapattılar. Sürekli zarar eden, borç batağında, öz sermayesi erimiş bitmiş bir şirkete normal şartlarda kimse ortak olup parasını koymaz ama borsada bu yapılıyor çünkü şirket finansalları ile ilgili hiçbir araştırma yapılmıyor. Temel analizlerinizi çok faydalı buluyorum
Yer İmleri