Sayfa 218/429 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318 ... SonSon
Arama sonucu : 3425 madde; 1,737 - 1,744 arası.

Konu: VAKFN - Vakıf Finansal Kiralama

1.  Alıntı Originally Posted by chaylak Yazıyı Oku
    Forumlara bir bak pazarlamalar nasil devam ediyor. Cikinca mi yaziyorum? El insaf terbiyesizlige gerek yok 4 aydir yaziyoruz.Ya siz? Sadece çıkınca pazarlayan uyari yapanlara sus diyenlerden misiniz? Amac ne? Bu hissede teknik var ha ;) bedelsiz de var dimi ? Hatta yasak da kalkiyordu onceki hafta ucscakti dimi ? Sonuç? Haksiz mi ciktik uyarinca?
    [emoji106] [emoji106] [emoji106]

HTC One_M8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Ky ye pazarlama yapilan mynete falan bir bakin nasil pazarlamislar sabah...Arti 6 dan nereye geldi....Yuzde 6 sizin için onemli değildir ama adamlar icin muthis para...Bizim zarar yuzde 70

3.  Alıntı Originally Posted by chaylak Yazıyı Oku
    Ky ye pazarlama yapilan mynete falan bir bakin nasil pazarlamislar sabah...Arti 6 dan nereye geldi....Yuzde 6 sizin için onemli değildir ama adamlar icin muthis para...Bizim zarar yuzde 70
    Kardeş bundan sonra ne olur sence beklemeye değer mi?

4. Kim veriyo bukadar takas atabilecek varmı?

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. galip şuan ykgyo da %10 alabildik. vakfn kanımızı emdi takipteyim alım için çok ky gözetlyor vakfn yi herkesin bir umudu bitsin takibi bıraksınlar o zamanlar bir şeyler olur

6. Bir de buna ağa diyorlar. En çok ona bozuluyorum.
    O kadar çok goygoycusu var ki.
    işte yüzyılın teknik yorumu bu: "cuma günü papazı salarlarsa endeks 105-107 bine garan ve halk 9-10 aralığına gider."

7. Bunda da G.ö. var ne se.......siz adammis bu

8.  Alıntı Originally Posted by omers_23 Yazıyı Oku
    +7 ye kadar cikip ,gün sonunu -5 kapatmasina alıştık da,genede bi umut olmuyor degil insan da.. bu kağıttan uzak durmak en mantiklisi ,YTD

Ben 5 saat önce fikrimi yazmıştım.keşke haklı cikmasaydim DA...bu kağıt ky göre değil...YTD

Sayfa 218/429 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •