Sayfa 218/672 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318 ... SonSon
Arama sonucu : 5375 madde; 1,737 - 1,744 arası.

Konu: ISGYO İş Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı

1. isgyo ve ekgyo daki günlüköü ve açıkçılar hemen hemen aynı, hepsi çakal, yabancı da olabilir, ama kağıdı baskılayarak iyi para kazanılıyorlar, son zamanlarda spekler böyle, hisse düşerken kazanıyorlar, devirin gerisinde kaldık. trend bu şekilde.

2. 1.32'den akşama kadar bekledim vermedi. 1.33'den yine girdim. Sanki biraz dik durmaya çalıştı gibi bugünlerde. Ama haftayı fena kapattı.

3.  Alıntı Originally Posted by RAINBOW Yazıyı Oku
    Az önce EKGYO topiğinde paylaştığım düşüncelerim;

"""EKGYO'nun tahta fiyatının yakın geçmişteki çıldırtıcı tepkisizliği ile beraber an itibarı ile de sanki çok prim yapmış gibi 2.63'lü fiyatlara salınıverilişi, EKGYO gibi kurumsal şirkete güvenerek EKGYO hissesini sahiplenmiş ve uzun dönem boyunca haliyle kar etmeyi bekleyen küçük yatırımcılar için tabiiki sindirilmesi ve hazmedilmesi zor bir kavram kargaşası ve büyük bir hezimettir. Reel olarak da maddi olarak büyük zarardır.

Lakin kötünün de kötüsü bulunmaktadır. Yapısı ve kurumsallığı tibarı ile EKGYO'yu ve ISGYO'yu aynı kategoride değerlendirmek mümkündür. Kendim ile beraber bir çok küçük yatırımcı da EKGYO tahtasında yaşanan muzdaripliği İŞGYO tahtasında yaşamaktadır. Bu sebeple EKGYO topiğini kardeş topik olarak degerlendirdigimden her gün EKGYO'ya güvenen siz arkadaşların içler acısı paylaşımlarını da burada okumadan geçemem. En az bu EKGYO topiğindeki siz arkadaşlar kadar da üzülürüm ve kahır ederim.

Üstteki paragrafta belirttiğim gibi ISGYO'nun tahta fiyatı EKGYO tahta fiyatından daha da komik ve kahır edici seviyelerde işlem görmektedir.

An itibarı ile;

EKGYO 2.64 TL fiyat ile 0.85 P/DD'inden işlem görmektedir.

İŞGYO ise 1.33 tahta fiyatından 0.38 P/DD'inden işlem görmektedir.

Görüleceği üzere EKGYO tahtasındaki muzdariplik İŞGYO tahtasında ikiye katlanmış, yetmezmiş gibi fiyat daha da aşağıya salınmıştır.

Son yıllarda ekonomisinin dik durmasında ve büyümesinde inşaat sektörünün başrol oynadığı ülkemizin, İşi gücü inşaat olan borsaya açık iki dev kuruluşu olan EKGYO ve ISGYO'nun; kendilerine güvenerek birikimlerini değerlendirmiş borsadaki yatırımcılarını bu denli muzdarip etmeleri akla mantığa uymamaktadır.

Her iki şirketin tahta fiyatının da; en azından mağdur etmeyecek, acı ve işkence çektirmeyecek makul seviyelere gelmesi dileğiyle.

Sevgi ve saygılarımla."""
    Her iki hissede de olan bir küçük yatırımcı olarak düşüncelerimizi kağıda dökmüşsünüz.Saygılar.
    Dost dediğin düştüğünde yanında olan değil,kalkman için el uzatandır.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

4. Arkadaşlar pd/dd sizleri yanıltmasın..2017-2018 perspektifinde GYO şirketlerinde BEKLENTİ YOKTUR. burada günlükçülerin yazdıkları yazılar sizleri yanıltmasın. temeli sağlam GYO lar son bir yıldır endeksin çıkışına katılmamışlardır...son gelen japon JRC kuruluşunun inşaat sektörü hakkındaki olumsuz raporunu okuyun..

İnşaat sektöründeki "Gidişat" trendinin GYO şirketlerinin tahta fiyatı trendine etkisinin olmadığı geçmiş yakın ve uzun vadede ispatlanmıştır.

Nitekim insaat sektörü son yıllarda Arap atı gibi koşarken ve Türkiye ekonomisini sırtlarken, aynı inşaat sektörü BİST GYO endeksi söz konusu olduğunda ise bırakın Arap atı gibi koşmayı, inatçı katır gibi yerinde debelenmiş, debelenmekle yetinmeyip GYO endeksini başta EKGYO ve İŞGYO olmak üzere sırtından atmıştır ve atmakla kalmayıp ISGYO'yu ise tekmelemiştir.

An itibarı ise 0,80 P/DD'li EKGYO tahta fiyatı; 0.38 P/DD'indeki ISGYO'ya göre iç güveysinden hallice olduğu içinmidir ki bilemiyorum özellikle yabancı satışları ile acımasızca aşağıya salınırken, tahta fiyatı bakımından bir deri bir kemik kalmış ve yoğun bakıma girmiş olan İŞGYO ise her nasılsa EKGYO'nun bu anlamsız aşağı salınışında haline bakmadan EKGYO'ya iştirak etmektedir. "Aman dur amcaoğlu ne güzel sürünüyorduk, daha nereye gidiyoruz ki, sen yine şükret hasta odasındasın bak ben yoğun bakımdayım, derim kemiğime yapışık zaten, ben seninle gelmiyeyim artık ?" dememektedir.

Hadi EKGYO fiyat hareketi bir anlamda su götürür bir kulpu vardır diyelim lakin, Özellikle ISGYO tahta fiyatındaki sinir bozucu trendi sabır ve hayretle izliyor ve hiç bir anlam veremiyorum.

Sevgi ve saygılarımla.
    Olmaz olmaz deme, olmaz olmaz.

6.  Alıntı Originally Posted by RAINBOW Yazıyı Oku
    İnşaat sektöründeki "Gidişat" trendinin GYO şirketlerinin tahta fiyatı trendine etkisinin olmadığı geçmiş yakın ve uzun vadede ispatlanmıştır.

Nitekim insaat sektörü son yıllarda Arap atı gibi koşarken ve Türkiye ekonomisini sırtlarken, aynı inşaat sektörü BİST GYO endeksi söz konusu olduğunda ise bırakın Arap atı gibi koşmayı, inatçı katır gibi yerinde debelenmiş, debelenmekle yetinmeyip GYO endeksini başta EKGYO ve İŞGYO olmak üzere sırtından atmıştır ve atmakla kalmayıp ISGYO'yu ise tekmelemiştir.

An itibarı ise 0,80 P/DD'li EKGYO tahta fiyatı; 0.38 P/DD'indeki ISGYO'ya göre iç güveysinden hallice olduğu içinmidir ki bilemiyorum özellikle yabancı satışları ile acımasızca aşağıya salınırken, tahta fiyatı bakımından bir deri bir kemik kalmış ve yoğun bakıma girmiş olan İŞGYO ise her nasılsa EKGYO'nun bu anlamsız aşağı salınışında haline bakmadan EKGYO'ya iştirak etmektedir. "Aman dur amcaoğlu ne güzel sürünüyorduk, daha nereye gidiyoruz ki, sen yine şükret hasta odasındasın bak ben yoğun bakımdayım, derim kemiğime yapışık zaten, ben seninle gelmiyeyim artık ?" dememektedir.

Hadi EKGYO fiyat hareketi bir anlamda su götürür bir kulpu vardır diyelim lakin, Özellikle ISGYO tahta fiyatındaki sinir bozucu trendi sabır ve hayretle izliyor ve hiç bir anlam veremiyorum.

Sevgi ve saygılarımla.
    İş GYO ile ilgilenen kimse yok anladığım kadarıyla.

günelerdir aynı fiyatta.

1.32-133.

bu hisse temettü veriyor mu?

yıllar itibariye bilginiz var mı?

yatırımcı tavsiyesi değildir.

7. Temettü vermenin manası kalmadı. Faizler 16 ya gidiyor. Kim takar % 6 yı.

AN İTİBARI ILE İŞGYO PD/DD:........1.33 TL TAHTA FİYATI İLE 0.38'DİR.

Çok merak ettim BİST'de 600 hisse senedi içinde Gözaltı Pazarındakiler hariç PD/DD 0.38 ve aşağısı olan 5 adet hisse var mıdır acaba. Eğer var ise lütfen paylaşınız.

Ben 0.37 PD/DD ile GSD HOLDING'i farkettim. Başka var ise lütfen yazınız. Bakalım 5 adet hisse çıkacak mı 0.38 ve altında olan.

Bu arada İhlas Holding düşük müdür acaba deyip baktım. Değilmiş. İhlas Holding PD/DD 0.80 imiş.

SİNPAŞ GYO 'ya baktım o da kırkın üzerinde. SNGYO PD/DD 0,45.

AKFGYO PD/DD....1.47

ALGYO PD/DD. ....0.65

OZKGY PD/DD.,,,,,0.46

ÖZGYO PD/DD....0.52

SNGYO PD/DD....0.45

EKGYO PD/PD....0.85

HLGYO PD/DD...0.47

KLGYO PD/DD...0.50

NUGYO PD/DD...1.72

PEGYO PD/DD....0.49

PAGYO PD/DD....0.47

DZGYO OD/DD...0.63

AVGYO PD/DD....0.89

IDGYO PD/DD.....2.57

KRGYO PD/DD....1.10

MSGY PD/DD.....,1.34

MRGYO PD/DD...0.57

TRGYO OD/DD....0.55

VKGYO PD/DD....0.66

YGYO PD/DD.....0.72

YGGYO PD/DD...0.71

YGYO PD/DD....1.42

TSGYO PD/DD...0.66

İŞGYO PD/DD.....0.38

Eğer koskoca BİST'de 0.38 PD/DD altında ISGYO gibi 5 adet daha şirket çıkmaz ise ISGYO'nun bu ucuzluğu nedendir acaba. Aklım karmakarışık.

RYGYO PD/DD....0.37 (ISGYO'ya bir arkadaş daha çıktı. ISGYO'dan daha aşağı 2 hisse çıktı şimdilik.
    RYGYO ve GSD Holding)

Sevgi ve saygılarımla.
    Son düzenleme : RAINBOW; 14-11-2017 saat: 13:31.
    Olmaz olmaz deme, olmaz olmaz.

Sayfa 218/672 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •