Originally Posted by
777
İş sahibi herkes olabilir..!!!
RİSK sahibi olursan iş sahibi olursun.
Çalışan arkadaşlarıma her zaman söylerim R İ S K sadece 4 harfli kelime değildir.
İş sahibi olmak isteyen varsa gelsin destek olalım derim.
RİSK alırsan,zengin de olabilirsin,tüm birikimini emeklerini de sıfırlayabilirsin.
YTD
Güzel bir test var. Girişimcilik bir kişilik meselesi, dışarıdan kolay pratikte zor bir şey. Apaçık bir durumu değerlendirmek girişimcilik olmaz değerlendirmemek aptallık olur.
Şimdi çocuklara da yapıyorlar ona göre kariyer planlaması veya eğitim takviyesi oluyor.
Google da "myers briggs test free" şeklinde de aranabilir. Bana dedektif, analist, itfaiyeci olabilirsin diye sonuç çıkmıştı..
Aşağıdaki testde benim kişiliğim Arabulucu çıktı. İngilizce daha güzel testler var. Kişi kendi kişiliğini bilir ise zayıf ve güçlü yönlerinin farkına varır ve belki ona göre daha dikkatli davranabilir.
Yalnız soruları iki kere okumak lazım, çeldirici ifadeler var, acele etmeye de gerek yok.
https://www.16personalities.com/tr/i...5%9Fili%C4%9Fi
"Arabulucu" kişiliği
Arabulucu kişilikler gerçek idealistlerdir, her zaman ve hatta en kötü kişiler ve olaylarda bile bir iyilik nüvesi ararlar, meseleleri daha iyi hale getirmenin yollarını bulmaya çalışırlar. Sakin, çekingen ve hatta utangaç algılanabilseler de, Arabulucuların içsel bir alevi ve gerçekten de parlayabilecek bir tutkusu vardır. Nüfusun sadece %4'ünü oluşturan Arabulucu kişilik tipleri için yanlış anlaşılma riski ne yazık ki yüksektir; ama beraber zaman geçirmek için aynı kafada insanlar buldukları zaman hissedecekleri uyum, bir keyif ve ilham kaynağı olur.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri