Sayfa 218/531 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318 ... SonSon
Arama sonucu : 4247 madde; 1,737 - 1,744 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - II

1. Y ve Z kusagi bunlari degil önce ekmegini sonra adalet ve ozgürlüğünü düşünüyor bahsettiginiz hususlar X kusaginin hep on planda tuttuğu seyler. Konu siyaset degil malesef çünkü toplum ahlaki duzelmedikce kim oldugu onemli degil 2 ileri 2 geri yerimizde sayariz. Keske camilerde okullarda en küçük yaslarda en fazla sevgi birliktelik, dürüstlük ve ahlak uzerinde durulsa o zaman cok farkli bir yerde yasama sansimiz olur.

2.  Alıntı Originally Posted by bidbas Yazıyı Oku
    Y ve Z kusagi bunlari degil önce ekmegini sonra adalet ve ozgürlüğünü düşünüyor bahsettiginiz hususlar X kusaginin hep on planda tuttuğu seyler. Konu siyaset degil malesef çünkü toplum ahlaki duzelmedikce kim oldugu onemli degil 2 ileri 2 geri yerimizde sayariz. Keske camilerde okullarda en küçük yaslarda en fazla sevgi birliktelik, dürüstlük ve ahlak uzerinde durulsa o zaman cok farkli bir yerde yasama sansimiz olur.
    Yapmayın bunu
    islami bilgileri öğrenirlerken ahlaksızlık mı öğretiyorlar, algılara yaftalara atılan çamurlara papuç bırakacaklardan değilim.

''Ben güzel ahlakı tamamlamak için gönderildim'' HADİSİ ŞERİF.

3. Yanlis anlamayin orda ahlaksizlik ogretiyorlar demedim. Eger toplum ahlakini duzeltmek icin bir hamle yapilacaksa camilerden okuldan baslanmali demek istedim. Bende kuran kursuna gittim ve sadece Kur'an i Kerim okumayi ogrettiler bunun üstüne bence baska seyler eklenmeli bunu soylemek istedim.

4. viopta kumar oynayıpda kaybettiği için safını değitiren ABKA
    SANA SESLENİYORUM
    MÜSLÜMAN KUMAR OYNAMAZ
    KUMAR OYNADIĞINDA KAYBETTİĞİNDE İNSANLIKTAN ÇIKMAZ.

5. Ayrica Kurani Kerim'in keske turkce mealini okuyup anlamak uzerine durulsa cok daha faydali olacagini dusunenelerdenim. Ornek olarak Uroloji doktoruna cocugumu götürdüğumde sunnet ettirseniz iyi olur dinimizde de var demesi bana cok abes geliyor.

Hayırlı Günler...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by t/a Yazıyı Oku
    hayırlı günler...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...
    cümlemize.

8. cumleten selamlar borsadan hiç anlamam dıyerek 2 kelam etme ıhtıyacı hıssettım özellikle son bir kaç yıldır ne yapsalar hukumetı sıyası ıradeyı degıstıremedıler dolar da cıktı enflasyonda yukseldı zamlar oldu darbe oldu ama halk hıc olmadıgı kadar yanı en az yarısı sıyası ıradeye bı sekıl baglı kalmaya devam ettı. Sımdı bakıyorum son ozellıkle son 1 senede herkes borsaya gırmıs ben bıle gırdıysem suan bu forumda borsa ıle ılgılı yazıyorsam gerısını dusenemıyorum dedıgım gıbı herkez borsada yanı sıyası ırade degısıklıgı ıcın bulunmaz fırsat borsayı yukselttıler olmaz kagıtlar ıle ozellıkle herkesı borsaya cektıkler yeterlı sevıyeye ulastıklarına kanaat getırmıs olsalar gerekır kı sımdı yalandan bır bahaneyle borsayı yanı yenı gırenlerı batırıyorlar bu yenı gırenler aılelerıyle bırlıkte en az 5 mılyon kısı olsa bu ve bunların ıcınde oy unun rengını degıstırenler sanırım ıstekdıklerıne ulasmalarını saglayacak herkes ıcın hayırlısı olsun

Sayfa 218/531 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •