Sayfa 218/803 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318718 ... SonSon
Arama sonucu : 6417 madde; 1,737 - 1,744 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1. Bana verilen cevap , ventures firmalarinin bunu piyasa ile paylasmak istememeleriymis . O camiada racon buymus 😃

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Bana verilen cevap , ventures firmalarinin bunu piyasa ile paylasmak istememeleriymis . O camiada racon buymus ��
    Maxi sövdürme beni yine yerim onların raconunu, o.ospunun çok bahanesi olur o....luk için.... Kapıcıya deseydin ya torpilli delilere niye verdin bu rakamları diye...

3. Doğrusu biraz daha inceledim ve çalışanlara baktım nedense bir şeyler beni rahatsız etti, bu iş bana sanki sanal ve paranın boşa gideceği bir işmiş gibi geldi. Yani hem çalışma prensibi ve proses de hem de çalışan profilinde uymayan bir şeyler var. Tabi bu benim kişisel düşüncem. Diğer firma gözükmediğine göre orada konu kapandı, yoksa neden gözükmesin, Burada da aynı ekip, sanki orada da yeni bir Toren ve doğal gaz depo olayı dönüyor gibi hissettim doğrusu. M.Gigin Uzan'a tamam tamam anladık ne yapalım sende orada bir şeyler karıştır bende onu görmeyeyim demiş olmasın.

Paranoyak olmaman takip edilmediğin anlamına gelmez.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    https://petra.cc/

Bu PETRA çok iş yapar. sadece Elektrik hatlarını yer altına alma işi olsa yeter....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by veysel karani Yazıyı Oku
    Doğrusu biraz daha inceledim ve çalışanlara baktım nedense bir şeyler beni rahatsız etti, bu iş bana sanki sanal ve paranın boşa gideceği bir işmiş gibi geldi. Yani hem çalışma prensibi ve proses de hem de çalışan profilinde uymayan bir şeyler var. Tabi bu benim kişisel düşüncem. Diğer firma gözükmediğine göre orada konu kapandı, yoksa neden gözükmesin, Burada da aynı ekip, sanki orada da yeni bir Toren ve doğal gaz depo olayı dönüyor gibi hissettim doğrusu. M.Gigin Uzan'a tamam tamam anladık ne yapalım sende orada bir şeyler karıştır bende onu görmeyeyim demiş olmasın.

Paranoyak olmaman takip edilmediğin anlamına gelmez.
    Maxi ortaga bizim işimiz çok GİZLİ, bu işin RACONUNDA gizlilik var demişler zaten Üstadım....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622

7.  Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    https://petra.cc/

Bu PETRA çok iş yapar. sadece Elektrik hatlarını yer altına alma işi olsa yeter....

Bence de iyi yatirim . Ama tabi sayin Karaninin bahsettigi gibi bu seffaflik problemi yuzunden hep temkinliyiz. Paranoyak ettiler bizi o kadar is cevirdiler ki gectigimiz surecte

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    https://www.libyaobserver.ly/news/li...argest-history

Libya, milyarlarca doları geri kazanmak için varlık avı başlattı, yetkililer tarihin en büyüğü olabileceğini söylüyor.

Bloomberg, Libya hükümetinin, eski diktatörü Mummar Al Qaddafi tarafından Libya'dan milyarlarca doları yağmalamakla bağlantılı olduğu iddiasıyla birçok büyük ABD bankasından mahkeme celbi kayıtları için izin istediğini yazıyor.

Perşembe günü Manhattan federal mahkemesine sunduğu dosyada, Libya Varlık Kurtarma ve Yönetim Ofisi (LARMO), JPMorgan Chase & Co., Citigroup Inc. ve diğer altı büyük bankanın Kaddafi, ailesi ve ortaklarının çaldığı para hakkında bilgi sahibi olabileceğini söyledi. .

LARMO'ya göre, sanık parayı Bank of America Corp., UBS Group AG, HSBC Holdings PLC, Credit Suisse Group AG, Bank of New York Mellon Corp., Deutsche Bank AG. ve Citi ve JPMorgan aracılığıyla aktardı.

Ajans, Kaddafi ve ajanlarının çaldığı en az on milyarlarca dolarlık varlığın kayıp olduğunu tahmin ediyor.

Perşembe günü yaptığı açıklamada, Larmo hukuk ekibi, çabanın tarihteki en büyük uluslararası varlık kurtarması olabileceğini söyledi.

LARMO, Kaddafi döneminde çalınan Libya varlıklarını kurtarmak için BM ve AB desteğiyle 2017 yılında kuruldu. Ajans, amacının yozlaşmış ticari anlaşmalar ve devlet fonlarının zimmete geçirilmesi yoluyla yağmalanan paraların izini sürmek olduğunu söylüyor

Sayfa 218/803 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318718 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •