Sayfa 218/993 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318718 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 1,737 - 1,744 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

1.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Aynen öyle

Garaja 2-3 tane dizel otomatik passat attın mı tamamdır
    aşiretline olmalı yoksa para etmez.

2.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    olsun, onun da yaş 73.. etraf ankara park gibi oldu.
    vaaayyy dinozor deyu tuttum üstat

3.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Sanki muhalefet bilinçli şekilde hedef şaşırtıyor.
    Ama ikinci bir Ekmelettin vakası yaşayacağımıza emin gibiyim ama ispat edemem.
    muhalefet, muhalefet olarak kalmaya devam etmek istiyor ama ispatlayamam

birde bunu söyleyince aktrolün zıttı arkadaşlar körlemesine dalıyor aralarında fark yok aslında cahilce fanatiklik

bunlar benim görülerim herkesinki muhakkak farklı olacaktır.

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Nasıl büyüdük ama. İyi büyüdük gerçekten. Hakkaten iyi büyüdük. Ne büyüdük ama. Velhasıl çok büyüdük. Yetki ve etki prensibi. Dolarda büyüdü ama az büyüdü. 16.43 mesela. Daha onsekizine basmadı.
    bize doğru uzanan bi şey çok üyüdü ama pompa mı desem kazık mı desem büyüdükçe üstüme yürüdü
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    muhalefet, muhalefet olarak kalmaya devam etmek istiyor ama ispatlayamam

birde bunu söyleyince aktrolün zıttı arkadaşlar körlemesine dalıyor aralarında fark yok aslında cahilce fanatiklik

bunlar benim görülerim herkesinki muhakkak farklı olacaktır.
    Meral iktidarı istiyor , diğer küçüklerde istediğini düşünüyorum , sorun omurgayı oluşturan CHP zihniyetinde....MHP adayı , anında nakde dönen başkası vb garip insanlarla Muhalefette kalma çalışmaları....

6.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Sanki muhalefet bilinçli şekilde hedef şaşırtıyor.
    Ama ikinci bir Ekmelettin vakası yaşayacağımıza emin gibiyim ama ispat edemem.
    Muhalefetin CB adayı için neden bu kadar yaygara kopuyor anlamıyorum, daha seçime bir yıldan çok var, erken seçim açıklansa bile çok var, yerel seçimde de ankara ve istanbul adayları son anlarda açıklanmıştı.
    Muhalefetin stratejisi bu şekilde, CB adayını da muhtemelen son ana kadar açıklamayacak, o zamana kadar da sürekli farklı isimler dedikodu şeklinde piyasaya sürülecek.

7.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Muhalefetin CB adayı için neden bu kadar yaygara kopuyor anlamıyorum, daha seçime bir yıldan çok var, erken seçim açıklansa bile çok var, yerel seçimde de ankara ve istanbul adayları son anlarda açıklanmıştı.
    Muhalefetin stratejisi bu şekilde, CB adayını da muhtemelen son ana kadar açıklamayacak, o zamana kadar da sürekli farklı isimler dedikodu şeklinde piyasaya sürülecek.
    Herkes tedirginlikle yanlış adayı ya da sadece adaylıktan öteye geçemeyecek birini öne sürmelerinden korkuyor üstad

sağlam biri çıksa da derin bi nefes alsak derdinde

8.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Mansur a yaptıkları gibi çamur atıp halkın gözünde bitirmek istiyorlar ama muhalefet bu oyuna gelmez...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 218/993 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318718 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •