Sayfa 218/417 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318 ... SonSon
Arama sonucu : 3331 madde; 1,737 - 1,744 arası.

Konu: KAREL - Karel Elektronik

1.  Alıntı Originally Posted by Marin Yazıyı Oku
    Doğan holdingin yönetici Karel için Avrupa’da parmakla gösterilecek diye bir sözü vardı hatırlıyorum…karelde benim beklentim karını anında yavaş yavaş değil anında bilançoya yansıyacağını ben bekliyorum akresif şekilde büyümede öyle olacak nedeni ise işbirliği yürüttüğü ülkeler var mesela Irak Pakistan sudi Arabistan Romanya üzerinde Avrupa pazarı türtkiye savunma sanayi bunlarda kar marjı yüksek…Telekom otomobil ve beyaz eşyayı saymıyorum bile
    sayın marin savunmada aslan payını aselsan karelle bırakmaz ki zaten bırakmıyor küçük işleri karele yaptırıyor otomotiv ve beyaz eşya tarafında ise vestel var oda aynı şekilde karele küçük işler katma değeri çok olmayan işler yaptırıyorlar dediğiniz gbi karel avrupa ve diğer pazarlarda büyüyecekse telekominikasyon olabilir buda karele nekadar katkı sağlayıp büyütebilir ve bu büyüme bizlere yansır bekleyip göreceğiz zaman çok görecelidir herkeze göre değişir umarım yatırmımızın karşılığını uzun yıllar bekleyip almayız

2.  Alıntı Originally Posted by WIPER Yazıyı Oku
    erhankod ortak karel benim amiral şirketim o yüzden şans fazla veriyorum...bawer ortak bilir yıllarca gubrf de kaldık güvendik cefasını çektik sefasını başkaları yedi nasip olmadı aynı şekilde karelin bekleme anlamında çok kredisi var....gubrf de ben 10 yıl bekledim sonra sattım bazı sebeplerden hisse 200 kat gitti...80 bin lotum vardı..2-400 tl hareketini yaptı...karel benzer bir durum hikaye yok ama ederide buralar değil biliyorum...özetle yangında çıksa depremde olsa karel kareldir şirketin ederi bilgi birikimi ve insan kaynağıdır...mevcut iş kollarında dış dünyaya açılsalar inanılmaz pasta var akıllı olan bunu yapar doğan bunu gerçekleştirebilir...yıllarca gubrf de xxtrader nikiyle yazdım yeni nikim bu...gubrf 1 tl yükselecek diye aylarca beklerdik çok hantal ağır kağıttı bir hikayenin gerçekleşmesiyle uçtu gitti...karel potansiyelini dışarıya aktarırsa dünya markası olacak konuları var..
    karellede çok farklı değil gibi .) sayın wiper aylardır bekliyoruz bir tl yükselmedi

3. sn erhankod nokia niye vestel ile çalışmadı kareli seçti...karelin ana alanında rakibi yok aselsn dahil...dediğiniz konular alt sektörler....otomotivde büyüme hedefleniyor ilave olarak...

4.  Alıntı Originally Posted by erhankod Yazıyı Oku
    karellede çok farklı değil gibi .) sayın wiper aylardır bekliyoruz bir tl yükselmedi
    sn bawer bilir gubrf de yıllarca durduk inan 1 yılımız 1-2 tl artış ile git gel ile geçerdi...aylarca 6 tl den 7 tl olacak diye çok sevinirdik...sonrası malum...karelde uğraşı anlamında farklı sektörler var takibi zor şirkette bu konuda ketum bilgi paylaşmıyor...gubrfde sürekli hikaye olurdu ama sonu fiyasko olurdu yıllarca böyle bizi bekletti...biz sattıktan sonra bir hikayesi gerçekleşti hisse 200 kat arttı..karelin şuan net hikayesi ne bilmiyoruz ne yapmak istiyorlar global bir ortaklık hedef vs. var mı bilmiyoruz...nokia ile avrupa iyi işler yapabilirler...

5.  Alıntı Originally Posted by WIPER Yazıyı Oku
    sn bawer bilir gubrf de yıllarca durduk inan 1 yılımız 1-2 tl artış ile git gel ile geçerdi...aylarca 6 tl den 7 tl olacak diye çok sevinirdik...sonrası malum...karelde uğraşı anlamında farklı sektörler var takibi zor şirkette bu konuda ketum bilgi paylaşmıyor...gubrfde sürekli hikaye olurdu ama sonu fiyasko olurdu yıllarca böyle bizi bekletti...biz sattıktan sonra bir hikayesi gerçekleşti hisse 200 kat arttı..karelin şuan net hikayesi ne bilmiyoruz ne yapmak istiyorlar global bir ortaklık hedef vs. var mı bilmiyoruz...nokia ile avrupa iyi işler yapabilirler...
    Karel'e kurban olsun gubrf, o dönem şirketi nasıl yönetiyorlardı hatırlamıyor musun dostum, Razi, altın madeni, Gentaş gibi devasa beklentilere rağmen hisse 3-5 liralarda sıkıştırıp canımızı okumuşlardı.
    Karel ise büyüdükçe üstüne koydu, biraz finans işinden de anlasalardı tam olacaktı çünkü iş potansiyelleri, faaliyet alanları çok önemli bir şirketi.

İyi haftalar herkese.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Karel bu alanda yatırımı var mı

https://x.com/foreksturkey/status/17...648423450?s=46

7.  Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Karel bu alanda yatırımı var mı

https://x.com/foreksturkey/status/17...648423450?s=46
    Şimdilik yok biliyorum ama öyle bir potansiyeli var, Nokia ile başka faaliyetlerle ilgili işbirliğine girdi, Daiichi ortaklığı vs. yabancıların ilgisini çekiyor demek ki.
    Ankara'daki elektronik kart üretme merkezi bile çok şey ifade ediyor, yangın sonrası faaliyetlere tekrar başlasın bakalım.

8. Şirketimizin 2.000.000.000,- Türk Lirası kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 402.942.765,175- Türk Lirası olan çıkarılmış sermayesinin; yeni pay alma hakları kısıtlanmaksızın ve tamamı nakden (bedelli) karşılanmak suretiyle 402.942.765,175- Türk Lirası (% 100,00 oranında) arttırılarak 805.885.530,35- Türk Lirası'na artırılmasında, 27/12/2023 tarihinde başlayan 15 günlük yeni pay alma haklarının kullandırılması işlemi 10.01.2024 tarihinde tamamlanmış;

yeni pay alma haklarının kullanılmasından sonra, kullanılmayan yeni pay alma hakkı tutarı olan 1.355.255,278-Türk Lirası paylar, 17 Ocak-18 Ocak 2024 tarihlerinde 2 iş günü süreyle Osmanlı Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılığıyla Borsa İstanbul A.Ş Birincil Piyasada, "Borsa'da Satış" yöntemi ile satışa sunulmuştur. Satışa sunulan 1.355.255,278 nominal değerli payların tamamının satışı 12,12-50,00 TL fiyat aralığından (ağırlıklı ortalama fiyat 12,4481 TL) tamamlanmıştır.

Kamuoyuna ve pay sahiplerimize saygılarımızla duyurulur.

Bu bedelli hikayesi de bitti, yeni bir bedelliye kadar az bir nefes alsak artık, hayırlısı bakalım.

Sayfa 218/417 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •