Sayfa 218/1006 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318718 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 1,737 - 1,744 arası.

Konu: Viop LVIII

Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    9035 kısa geldi.
    Burada birimiz hata yapacak ki diğeri kazansın.
    buna bir şey demedim aşağıdan bir kısa kapadın hepsini kapayıp oralardan long olsaydın....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    buna bir şey demedim aşağıdan bir kısa kapadın hepsini kapayıp oralardan long olsaydın....
    Ana poz kısa, ondan inmemem lazım. Ek aç-kapa yaparak geride kalan kısa maliyetimi yukarı taşımaya çalışıyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    7944 den ilk satış geldi gelsin hatta münkünse aşağıdaki gap kapansın oyun rahat oynansın
    dün 100 milyar hacim yapıldı bakalım üzerine koyacak mı
    sabah belirttiğim seneryo çalışıyor Saat 12.45 hacim 43 milyar ,
    bofa satış 1.100 milyar seans sonu assolist lik yaparsa güzel bir kapanış yaparız.
    vob da bofa nın gardrobundaki şortlar az olduğu sürece iş yatırım bu vade sıkıştırıcak bakalım hangisi pes edecek.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4. Oradaki halkın içinde anket, araştırma yapmışlardır herhalde...
    Halk istemiyorsa ona rağmen aday yaptılarsa hata tabiiki...
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    chp hatayda büyük hata yapacak gibi
    CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Bu otoları dinliyorum sürekli her analist gömüyor.. Aylık satış rakamları da iyi geliyor aslında
    Lüks segment satan Doas bile hala satışta iyi durumda.
    Nakit parası olan adam çok...

Sözün özü bunları toparlayıp bir zaman sağlam kaldırırlar ama şu an almak için erken mi, yoksa hafiften toplama zamanı mı kestirmek kolay değil

Traktör ve Froto gene favorim...Yabancı satışları bitsin bakalım önce .

6.  Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    Ana poz kısa, ondan inmemem lazım. Ek aç-kapa yaparak geride kalan kısa maliyetimi yukarı taşımaya çalışıyorum.
    sen kurt sun yanında kuzu larla yürüdün bu ince işleri bilmezler.
    kuzu ne yapıyor çöküş bekliyor mu veya yukarı hareket
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Bofanın elemanı Bozkurt Reis akıbeti biliyodur ama ..ser verip sır vermez
    Puahahahhahsh

İnanki bilmiyorum, ben paylaşmayı seven bir insanım, kazanmaktansa başkasını mutlu etmek bana neşe veriyor,param çok olsa herkese dağıtır mutlu olurdum.
    Ama yinede tahminimi söyleyim, bugün kırmızı beklentim vardı, yanıldım. Herif 100 kaplan gücünde olmuş, bu çocuk okur dayu
    Hamdım Piştim Yandım

8. belediye seçimlerine gereğinden fazla önem atfediliyor, youtuber malum koro takılmış plak gibi yerel seçim sonrası büyük tufan gelecek diye üfürüp duruyor.. seçimler 7 ay evvel yapıldı ve milletin tokadı birilerinin yüzünde patladı- hayat pahalılığı, deprem, sosyal medyada yoğun kara propaganda fayda etmedi, reis yine kazandı

tek önemli seçim istanbul.. genel seçimlerde muhalefet ataktaydı ve akape savunmadaydı, bu yerel seçimlerde ise bütün büyükşehirlerde cehape iktidarda ve savunma pozisyonunda.. yerel seçimi domine etmek için keseyi açmak zorunda hissedeceğini zannetmiyorum hükümetin, parasal sıkılaşmadan taviz verme durumu yok.. cehape zaten kendi kendine kaybedecek bir çok büyük şehri, heyecanlı bi durum yok

Sayfa 218/1006 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318718 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •