BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Oradaki halkın içinde anket, araştırma yapmışlardır herhalde...
Halk istemiyorsa ona rağmen aday yaptılarsa hata tabiiki...CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu otoları dinliyorum sürekli her analist gömüyor.. Aylık satış rakamları da iyi geliyor aslında
Lüks segment satan Doas bile hala satışta iyi durumda.
Nakit parası olan adam çok...
Sözün özü bunları toparlayıp bir zaman sağlam kaldırırlar ama şu an almak için erken mi, yoksa hafiften toplama zamanı mı kestirmek kolay değil
Traktör ve Froto gene favorim...Yabancı satışları bitsin bakalım önce .
Puahahahhahsh
İnanki bilmiyorum, ben paylaşmayı seven bir insanım, kazanmaktansa başkasını mutlu etmek bana neşe veriyor,param çok olsa herkese dağıtır mutlu olurdum.
Ama yinede tahminimi söyleyim, bugün kırmızı beklentim vardı, yanıldım. Herif 100 kaplan gücünde olmuş, bu çocuk okur dayu
Hamdım Piştim Yandım
belediye seçimlerine gereğinden fazla önem atfediliyor, youtuber malum koro takılmış plak gibi yerel seçim sonrası büyük tufan gelecek diye üfürüp duruyor.. seçimler 7 ay evvel yapıldı ve milletin tokadı birilerinin yüzünde patladı- hayat pahalılığı, deprem, sosyal medyada yoğun kara propaganda fayda etmedi, reis yine kazandı
tek önemli seçim istanbul.. genel seçimlerde muhalefet ataktaydı ve akape savunmadaydı, bu yerel seçimlerde ise bütün büyükşehirlerde cehape iktidarda ve savunma pozisyonunda.. yerel seçimi domine etmek için keseyi açmak zorunda hissedeceğini zannetmiyorum hükümetin, parasal sıkılaşmadan taviz verme durumu yok.. cehape zaten kendi kendine kaybedecek bir çok büyük şehri, heyecanlı bi durum yok
Yer İmleri