Sayfa 218/221 İlkİlk ... 118168208216217218219220 ... SonSon
Arama sonucu : 1768 madde; 1,737 - 1,744 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. Dandanakan hocam emeğinize sağlık. İtibar puanı verilemiyor gerek esozcan Hc gerek size. Eyvallah.. ytd

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tam tahmin ettiğim gibi herif 17 den almış, tekrar 18 de satıcak mı bakalım.
    Satmazsa band değişir, satarsa aynı bandda devam eder
    Endekis son 4 ayın zirvesini 10548 gördüğü şu günde bizim uyuz zirvesini göremedi malesef endekis altı performansla sürünüyor, tabii gözler taktacı emmide yine 18 den satıcak mı bakalım
    Hamdım Piştim Yandım

3. Bunun canı aslında Ankara havası istiyormuşta bilememişim.

https://youtu.be/ds9_j1rcDfc?si=aHtfl9F0XKXGKWN0
    Yiyorsa gelme & Tribin olurum..
    Yarın için yine önden paylaşayım.
    Öbür gün ise faiz kararından bir önceki gün olacağı için bakcez repertuavara artık..
    Yoğun istek olmasa da yarın yine Ankara'dan devam kanımca.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

4. Tribin olurum. Yarın mahçup edersen.. ytd

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bi ara herif 16.5 alıp 17.5 satıyordu yaklaşık 1 ay bu şekilde trade etti. Şimdi bu bandda işlem yapıyor 17 alıyor 18 satıyor
    çıtayı yükseltti. 18.37 gösterdi...

6.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Çok havalı birgün oldu aysonu kapanışı için, tabi Petkim için diğerleri kadar çok havalı değil şimdiye kadar.
    O havasını endeks düşerken balta gibi duruşuyla atmış olabilir. Endeks Petkim e daha önceki duruşu sebepli ekmeği tavuğa bandın say demiş olabilir.
    Ama istenilen yerin üstüne atsakta digerlerinin performansı ayın başında neye evrilecek ve balta gibim duracakmiyiz. Günlükte 1760 haftalikta 1837 direncleri, alttada günlük 1713 ve malum bulutust çizgimiz var.. ytd
    Bu direncini bunca zaman sonra bugün gördü. Ve sadece degdirdi. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

7. 14 mayısta 18.28 i gördü. oraya zıplayabilir diye satış yazdım. 37 den döndü.gitti... 17.82 yi boş geçince alım yazdım , o da geldi....

8.  Alıntı Originally Posted by Petrol Yazıyı Oku
    çıtayı yükseltti. 18.37 gösterdi...
    Şimdi gördüm, kerata nabız yoklamış olmalı, benden başka satıcı geliyor mu taktaya deye, hacime bakılırsa gelen giden yok
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 218/221 İlkİlk ... 118168208216217218219220 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •