Originally Posted by kocamuğlalı muratcım boşver izlenmeyi bir el atında madem kalksın tren çıksın yola... Son on günde 375 bin aldım dun 50.000 daha ne yapayım ?
Tavana kadar kaç lot var
Originally Posted by Dialektik Tavana kadar kaç lot var hadi diocum ... muratın cephane bitmiş sıra sende....
Originally Posted by muratz Son on günde 375 bin aldım dun 50.000 daha ne yapayım ? sen kirli çıkısındır muratcım... sen de yoksa ekibinde vardır.. ha gayret aynen devam...
nıye bu arkadaş bu tarz muhabbet yapıyor.. acaba??
Originally Posted by kocamuğlalı hadi diocum ... muratın cephane bitmiş sıra sende.... Muglalinin bile keyfin yerine geldi bakiyorum gecen hafta millete demedigini birakmiyodu neyse aman boyle gitsinde ziyani yok halay:
Originally Posted by unsal nıye bu arkadaş bu tarz muhabbet yapıyor.. acaba?? hadi kardeş sen de destek at.. kağıda can suyu olalım gerisini de spek ve patron halleder artık... gün birlik olma günüdür canlar...
Originally Posted by kocamuğlalı hadi kardeş sen de destek at.. kağıda can suyu olalım gerisini de spek ve patron halleder artık... gün birlik olma günüdür canlar... Alem adamsın vesselam...
Forum Rules
Yer İmleri