Sayfa 219/346 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319 ... SonSon
Arama sonucu : 2761 madde; 1,745 - 1,752 arası.

Konu: SAMAT - Saray Matbaacılık

1.  Alıntı Originally Posted by gokhan8313 Yazıyı Oku
    sn. tiger galip olduğunu sanmam. olsaydı patron teslim olurdu bence. içimde kı ses samatta yüksek işlem hacimli günlerin başladığını bundan sonra 50bın 100bın 200bın lotla günü kapatmanın geride kaldığını söylüyor. volatil olur bundan sonrası.y.t.d.
    Bende sanmam zaten dediğim gibi bu sadece tesadüf,millet genelde çıkışa geçen hissede galipmi geldi diye yazmaya başlar ben ona ayar olurum,11.05 e kadar adrenalin olmayacak anlaşılan o
    Salınma 1,30 lara kadar belki olabilir sıkıntı yok sağlık olsun umarım al sat yaptın ve tutturdun güzel firsatlar verdi
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

2.  Alıntı Originally Posted by tiger Yazıyı Oku
    Bende sanmam zaten dediğim gibi bu sadece tesadüf,millet genelde çıkışa geçen hissede galipmi geldi diye yazmaya başlar ben ona ayar olurum,11.05 e kadar adrenalin olmayacak anlaşılan o
    Salınma 1,30 lara kadar belki olabilir sıkıntı yok sağlık olsun umarım al sat yaptın ve tutturdun güzel firsatlar verdi
    ben çok al sat yapmıyorum sn tiger. aslında hata yapıyorum ama bundan sonrasına bakarız duruma göre.ilk 5 yıl önce aldım ortalma yaptım aşağıdan. maliyetim bu seviyelerin yakınında zaten. hatta 1,53 e çıktığında satsam kardaydım fakat 5 yılda para pul oldu zamana enflasyona dolara ve diğer kaçan fırsatları hesap edersek satmıcam bu seviyelerden. 5-10bin lotla al sat yaparım belkide.bilançosu zarar olsada ne kadar zarar olduğu önemli. dediğin gibi zararı fırsat bilip aşağı çekmek isteyebilir. ama kar yazarsa ve beklentiler dahilinde buralarda pek duracağına artık ihtimal vermiyorum. kağıda musallat oldular bir kere.

3.  Alıntı Originally Posted by gokhan8313 Yazıyı Oku
    ben çok al sat yapmıyorum sn tiger. aslında hata yapıyorum ama bundan sonrasına bakarız duruma göre.ilk 5 yıl önce aldım ortalma yaptım aşağıdan. maliyetim bu seviyelerin yakınında zaten. hatta 1,53 e çıktığında satsam kardaydım fakat 5 yılda para pul oldu zamana enflasyona dolara ve diğer kaçan fırsatları hesap edersek satmıcam bu seviyelerden. 5-10bin lotla al sat yaparım belkide.bilançosu zarar olsada ne kadar zarar olduğu önemli. dediğin gibi zararı fırsat bilip aşağı çekmek isteyebilir. ama kar yazarsa ve beklentiler dahilinde buralarda pek duracağına artık ihtimal vermiyorum. kağıda musallat oldular bir kere.
    Patronlar sabırlı sen onlardanda sabırlıymışınçok al sat şansı verdi tabi hisseyi kaptırrım diye vermedin
    Başka hisselerden kazanamadığını düşünme belkide zarar edecektin etmemiş oldun iyi tarafindan düşün
    Hissenin çıkacağına tam emin olsan bütün parayı gömüp bekleyecem ama samata güvenemiyorum o yüzden yüklü degilim sende biliyorsun hissede aşırı ky oldumu bu adamlar yataya alıyor olmadı aşağı salıyor bu haftaki duruma bakalım
    Sen yazınca kendimi yazmak zorunda hissediyorum sakince bekleyelim çalı dibindesağlık herşeyden önce gelir sağlık olsun borsayı hobi olarak görmek en güzeli
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
    Bol Şanslar..............iyi hafta sonları olsun......

şu yazıların üzerine tıklayın linkler var :

buradan formu doldurun :

YARIŞMA >>> KATILIM LİNKi

buradan da doldurulan form sonucu liste var hem sizin hem de rakiplerinizin.
    İZLEME >>> TAKİP LİNKi
    Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

5. patron borsaya kote olmayan lotlarını satmak için hisseyi yükselti. Sattı ve yasak geldi.

6. bugunde hareket yapmıs bizimki secime kadar boyle haralde bu

7. endeks gömüldü tahta kıpkırmızı samat iyi duruyor şimdilik bakalım

8. Gökhan bey takas mümkün mü

Sayfa 219/346 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •