-
Nominalin altında bedelli sermaye arıtırımdan bahsediyorum. Piyasada bunun örnekleri çok. Zarar eden, özkaynakları itibariyle batık durumda olan ve 60 kuruştan işlem gören bir şirkete kim 1 TL den sermaye koyar? Siz koyar mısınız?
-
Yeniden değerlemedeki vergi avantajı ile ilgili olarak müracatın bitiminde şirketten izahat istedim, başvuru yaptınız mı diye? Bana dedikleri “buna ihtiyacımız yok, özkaynaklarımız çok güçlü o yüzden başvurmadık”
Yalnız kafama takılan bir husus var, astronot son ropörtajında şirketin %80 benim diyor. Acaba dili mi sürçtü yoksa allah mı söyletti!!!
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Doğru diyor.Ben malı iyice toparladığını düşünüyorum.Operasyonu gedik,deniz bir başka kurumdan yapıyor.Aslında çevirdiği dalavereyle mal topluyor.Şeytan diyor şikayet et ama operasyon çekme hazırlığında diye beklediğim için yapmıyorum.Kağıdı 2,50 üstüne atmazda 70 i tekrar aşağı kırdırırsa zaten bir 10 sene daha geçmiş olsun kendi adıma.Ama sanki artık zamanı geliyor gibi inşallah.
EML-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Ortalık şenlenmiş. Sıkılıyordum kendim yazıp kendim okumaktan !
-
Merhaba arkadaşlar..
Bu türk şirketlerde yani patron kontrolündeki şirketlerde çok şeyler yapılabilir.( reysaş - rygo - reysaş demiryolu aş- reysaş taşıt muayene aş - reymar tütün mamulleri ltd.şti )
Bakın bu şirkette vardır demiyorum, yapılabilirliğinden bahsediyorum.
Neler olabilir ?
* şirket patronu tanıdığı birine bir arsa aldırır.Fiyatı 1 lira diyelim.Daha sonra bu arsayı şirkete 2 liraya alabilir.Bu durumda patron 1 lira parayı şirket kasasından cebine koyar.
* yine borçlanmalarda buna benzer şeyler yapılabilir, ancak bu durumda patron faiz gelirini şirket kasasından cebine koyar.
bu tür işlerle ilgili çok şeyler yazabilirsiniz, ama şu var,olmaz böyle şeyler gibi düşünmeyin...
hepsi olur, minareyi çalan teknik olarak kılıfın boyunuda ayarlatır.
Bizlerin gn.kurula gidip bazı şeyleri konuşmamızın da fayda sağlayacağını düşünmüyorum.Neticede oylamaya sunuldu ret veya kabul edildi gibi bir durum var.Yani ekseriyet.Ancak faydalı tarafları da olabilir.Şirket yönetimi hissede pay sahiplerinin takipte olduğunu anlar..
Geriye kalan birkaç şey var.. Denetleme kurulları görevlerini iyi yapmalı.( iç denetleme değil, Bist ve ilgili olanlar )
****ve en önemlisi Durmuş DÖVEN'in vicdanı, şirketine güvenerek yatırım yapıp hissesini alan ve taşıyan, şirket büyüdükçe mutlu olan ve verirlerse temettüsünden yararlanmak isteyen bir ky.sı var.Bunlarda Durmuş DÖVEN' e olan güvenlerini kaybetmeden sabırla hissede bekliyor.Bu kesim borsayı kumar gibi görenlerden değil.Bizzat şirkete destek verenler..
Şimdi bu sayfayı takip ettiğini öğrendiğim Sayın Durmuş DÖVEN beyin vicdanı.. en büyük ibadet kişinin vicdanıdır..Ah almayın Sayın Döven... ahh almayın..
Herkese bol kazançlar ve selamlar..
-
Mızrak çuvala sığmıyor astronot beyfendi.Çevirdiğin dolaplar bilinmiyor zannetme.Çek 5 e satayım.Yoksa batır şirketi çokta tın.
EML-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Garanti bir yüzde 5 daha geri gelirse bizimki 0.6x leri görecek sanırım.
-
111 ciler mi kazanır 1 ciler mi
Hodri meydan.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri