Acemice 2013-2018 grafikte bir çizgi çekince alta 2,05 den geçiyor.
bakalım ne olacak![]()
Acemice 2013-2018 grafikte bir çizgi çekince alta 2,05 den geçiyor.
bakalım ne olacak![]()
Vallahi soyle soyleyeyim, 1993 den itibaren bizzat borsadan hisse alir satarim. Buradaki sidik yarisi komik gelmeye basladi cunku konusulan rakamlar 1.80-1.50, 1 yani en kotu tahmin %50 kayip kabaca.
Yani sanirsin isvicre vatandasiyiz ve isvicrede islem yapiyoruz. Yahu aci patlicani kiragi calmazmis. Biz gunluk %20 eksi yedik kafamiza en az 10 kez. Tahtamiz mi kapanip 6 ay sonra acilmadi. 1994-1998-2001-2008 gormedigimiz kriz kalmadi.
Burada en dibi bulma yarisina katilacak degilim. Vereceklerse versinler, aldim mali, oper basima korum.
Ha keske satan arkadaslar bana mali 1.50 dan verseydi, daha cok kazanirdik. Ama kavgada yumruk sayilmaz, boyle de okuturuz mallari, az kazaniriz icabinda. Yeter ki psikolojimiz bozulmasin.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Ne tavsiyesi deliyim ben deli,,,
Pehh.
aynen 1998 krizine girmeden önce kendimi borsanın kralı sanıyordum
şuan ki süreç çok ama çok benziyor
dalton kardeşler seçimi kazanmıştı anayol koalisyonu kriz üzerine deprem olmuştu insanlar umutsuzdu
stand by açkıllanacaktı imf ile para kokusunu alınca cumhuriyet tarihinin en büyük borsa çıkışı yaşandı
aslında masaüstünde herşey yerli yerinde duruyordu
biz malda kitlendiğimiz için tarihin en büyük çıkışında içinde zararlarımızı çıkarırken seyrettik.
malda kaldığımızda aldığımız öğütleri 2001 gelmeden insanlara anlattık
olurmu borsa roket olacak 20.000 değil 40.000 olacakti.
evet roket oldu dibe doğru.
o dipte alanların hepsi 2005 te zengin oldu.
2008 de alanlar 2011 de
şimdi alanlar da 2021 de olur
oyun basit çekirge olmamak lazim sadece.
İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
1998 de senin yaşın kaçtı kardeşim.
Yer İmleri