Sayfa 219/999 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319719 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 1,745 - 1,752 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz V

1. Trump, sıkıyorsa beni mahkemeye gönderin de borsa nasıl çökermiş görün! demiş..
    You want to see a Stock Market Crash, Impeach Trump!
    https://twitter.com/realdonaldtrump/...07079308251136

Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Trump, sıkıyorsa beni mahkemeye gönderin de borsa nasıl çökermiş görün! demiş..

https://twitter.com/realdonaldtrump/...07079308251136
    Reyisten, kesin taktik alıyor bu!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Reyisten, kesin taktik alıyor bu!
    "Aptallık etme.." mektubunu ahaliden saklayacağı yerde aynı ayarda karşılık verseydi adama haksızlık etmişiz Van Minüt'ün aslı varmış derdim o fırsatı kaçırdı..

4.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Satış olmaz bence ama bedelsiz devredilirse mantıklı.

Hatta var olan borcu için şu anki sahibinin teminatları nakte çevrildikten sonra kalanı bedelsiz devredilebilir.
    Kesinlikle doğru olacak uygulama,ayrıca ben kanunlarda herhangi bir değişiklik yapılmadan dahi,o işletmeden kazandığı paranın tamamını,o işletmenin hayati idame edecek geliri dahil başka yerlere veya şirketlere transfer edip,bu örnekte olduğu gibi bir çok insanı mağdur eden herkes için kanunlarda yeterli caydırıcı maddelerin olduğu fakat uygulama yapılmadığı düşüncesindeyim.(örnek:simit sarayı-doğa koleji)

5. Ankara kızılayda 20 den fazla kuyumcuya cumhuriyet satmak istediğimde ya paraları yoktu yada fiyatı çok düşük veriyorlardı. Kuyumcular odasını arayarak şikayet ettiğimde '' serbest piyasa, biz bu konuda bir şey yapamayız. Ancak sahte yada eksik gramaja işlem yaparız '' dediler. Bir daha asla fiziki altın almam. Döviz gibisi yok. Anında kapiş.

6.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Ankara kızılayda 20 den fazla kuyumcuya cumhuriyet satmak istediğimde ya paraları yoktu yada fiyatı çok düşük veriyorlardı. Kuyumcular odasını arayarak şikayet ettiğimde '' serbest piyasa, biz bu konuda bir şey yapamayız. Ancak sahte yada eksik gramaja işlem yaparız '' dediler. Bir daha asla fiziki altın almam. Döviz gibisi yok. Anında kapiş.
    Hepsi ******** ve mafyanın önde gidenidir..2 kelime söylesen bütün han toplanır..
    10 sene kadar once arkadaş Cumhuriyet alacak..fiyat sormuş..o zaman 650 falan dı sanırım..720 mi ne demiş adam..yahu bunun gramajı belli falan da girince arkadaş..eleman işçilik var demiş..cumhuriyetin ne işçiliği dedim diyo..herif bişi yiyo muş..ellerini çırpmış yerinden kalmış..(kavgaya girecek) haklısın ustadım dedim çıktım dükkandan diyor..
    Türkiye de çok iş kolu bu şekilde..
    İnşaat emlak kuyumcu galerici..

Çoğu şereflikoçhisar çakalıdır
    bir halt olacağı yok.

Trump reisin oylamaası ne zaman
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 219/999 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319719 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız