Bir karantina geleneği olan, Luppo alacaktım unutmuşum.![]()
Bir karantina geleneği olan, Luppo alacaktım unutmuşum.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
https://www.ensonhaber.com/gundem/ne...0-cenaze-cikti
ALLAHIM TÜM İNSANLIĞIN YARDIMCISI OLSUN.
Bizim millette aç gözlü boldur. Asla affetmezler.
Diğer yandan benzer durumda bizimde bir tanıdık var. Önce dükkana müşteri almayı durdurdu sonra dükkanı kapattı.
Şu anda insanları tek ayakta tutan dayanışma ruhu, ailede geliri olanlar geliri olmayanlara destek oluyor.
Bu süreçte inanın diyanet tartışması, boğazdaki arazi, amerikaya yapılan yardımlar filan zerre milletin umrunda değil. İnsanların şu anda ailesini geçindirmeye ihtiyacı var. Geçmiş dönemlerin aksine bir çok insan kendi çapında finansal mühendislikle ayakta duruyordu. O sistem şu anda çöktü.
Sadece şu konuda ikilemdeyim. Sokaklara bakarsanız herkes ok gibi sokağa çıkmak istiyor. Ama kendi çevreme baktığımda aceleye gerek yok diyor. Hangi görüş ağır basacak göreceğiz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Ramazan bayramında 9 gün sokağa çıkma yasağı konuşuluyor Muş
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Yer İmleri