Sayfa 219/1000 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319719 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 1,745 - 1,752 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Bir karantina geleneği olan, Luppo alacaktım unutmuşum.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2. https://www.ensonhaber.com/gundem/ne...0-cenaze-cikti

ALLAHIM TÜM İNSANLIĞIN YARDIMCISI OLSUN.

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Dediğiniz özelliklere uyan büfeci bir arkadaşım var,25 gün işyerini kapadı,babası 1800 tl emekli maaşıyla destek olmaya çalıştı,evli bir çocuk babası bu arkadaş,biz biraz destek olmaya çalıştık,bu hafta başı tekrar açtı,çünkü arayan soran yok,e-devlet üzerinden bu en son verilecek 1000 tl yede benim zorumla başvurdu,bulunduğum küçük ilçede bu durumda çok sıkıntılı insan var,ptt önündeki sıraya bakıyorum,Devletin verdiği ilk bin tl yardımı alanların tamamı bu seferde e-devlet şifresi almak için sırada,umarım asalaklar değilde gerçekten ihtiyacı olanlar alır bu son dağıtılacak bin tl yi......
    Bizim millette aç gözlü boldur. Asla affetmezler.
    Diğer yandan benzer durumda bizimde bir tanıdık var. Önce dükkana müşteri almayı durdurdu sonra dükkanı kapattı.
    Şu anda insanları tek ayakta tutan dayanışma ruhu, ailede geliri olanlar geliri olmayanlara destek oluyor.
    Bu süreçte inanın diyanet tartışması, boğazdaki arazi, amerikaya yapılan yardımlar filan zerre milletin umrunda değil. İnsanların şu anda ailesini geçindirmeye ihtiyacı var. Geçmiş dönemlerin aksine bir çok insan kendi çapında finansal mühendislikle ayakta duruyordu. O sistem şu anda çöktü.
    Sadece şu konuda ikilemdeyim. Sokaklara bakarsanız herkes ok gibi sokağa çıkmak istiyor. Ama kendi çevreme baktığımda aceleye gerek yok diyor. Hangi görüş ağır basacak göreceğiz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

4. Ramazan bayramında 9 gün sokağa çıkma yasağı konuşuluyor Muş

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

5. Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku

bu gün kol gibi,

atacak adam arıyorum zaten..
    Rav ad ralnazay netsret

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

Biz millet can korkusu yaşıyor, geçimini nasıl sağlayacak, işsiz kalacak mı, çocukların tahsili ne olacak diye düşünüyoruz, şunların derdine bakın!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Ramazan bayramında 9 gün sokağa çıkma yasağı konuşuluyor Muş

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    Uzman konustu tv de sokaga cıkma yasagı ıcın geç kalındı dıye. Kasımda baskın secım var soylentısı var dıyor portakal bugun fox da

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,094
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    O atan kişi sizi çok sever ve sayar, o çatlaklan aynı kefeye koydunuz yuh size!
    he valla doğru demişsin,

ben atmışım..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Sayfa 219/1000 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319719 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •