Sayfa 219/1009 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319719 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 1,745 - 1,752 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Bugün hsbc beni aradı tekrar 18,5 tan 19 a çıkarmışlar gelin diyorlar anlaşılan 3 marttan sonra 19,5 ile 20 leri görürsek hiç şaşırmam
    bende pazartesi dönüş var karar vereceğim. HSCB çok yaygın bir banka değil ama oran güzelmiş.

2.  Alıntı Originally Posted by sihirbaz Yazıyı Oku
    HSBC bu orandan hesap açmak için çok önceden bile olsa hiç hesap açmama şartı arıyor hala, değil mi?
    HSBC den de hesap açabilmek ayrı bir dert Ankara kızılay şubesinde MT bayan çok artistlik yaptı hesap bile açmadılar sonunda. muhtemel bankanın haberi bile olmadı resmi işleme bile sokmamıştır, müşteriyken bide onun ağız kokusunu mu çekeceğiz?

3. Merkez Bankası, "enflasyon mücadele kapsamında" bankalardan ATM'lerde 200 TL yerine küçük kupürlü banknotlara yer vermesini istedi.

https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonom...verin-6280455/

ver yetkiyi gör etkiyi ama anlamadığım nokta insanların nakit alımındansa kredi kartı vergilendirmeyi zorunlu kılıyor burada vergiden de kayıp olur diye anlıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    35.5
    Gönderi
    577

5. Birkaç ay önce yazmıştım ABD 10 yillik tahviller 1,5 u geçerse bomba patlar demiştim şu anda 1,44 de brent petrol 67 dolarda bunun anlamı dolarda yükselecek faizlerde tek şans MB faizi çok fazla arttirirsa belki doları tutabilir.
    Şu anda önemli olan 19 ve üzerinde mevduat faizi veren hangi bankalar olacak bekleyip göreceğiz 20 veren olacak mi bakalım

6. En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bugün Yapıkrediye emekli maaş promasyon şeyini görüşeyim diye gittim. Gitmişken kardeşimin apartman aidatını da yatırayım dedim. Yönetim şirketinin banka hesabı gittiğim şubede, memureye 200 tl. ile kardeşimin tc. sinin ve yatacak hesabın numarasının yazıldığı kağıdı uzattım. Yazdı- çizdi benim tc. yi sordu. Söyledim. Yine yazdı- çizdi ve kimliğimi istedi. Hayırdır dedim. Bizim bankanın sisteminde sizin kimlik bilgileriniz çıkmıyor, bu yüzden kimliği taratmam gerekiyor dedi. Hoppalaaa , benim kimlik bilgilerim zaten çıkmaması gerek.... Neyse ver kızım sen parayı da kağıdı da, siz daha 200 tl. parayı almayı beceremiyorsunuz ben size maaş felan getirmem dedim.
    Eve gelince internetten ŞİKAYETVAR sitesine bir baktım ki ; 24 bin küsür şikayet var.
    Iyi olmus..
    Allah sizi korumus..
    Esim promosyona kanarak maasi tasidi.
    Worldpuan olarak yatiracagiz dediler bir de kredi karti caktilar.
    Neyse promosyonu aldik..
    Bittiginde kredi kartina aidati yapistirdilar..
    Geri vermiyorlar.
    Iptal etmiyolar.
    Dertleri kart aidati ile promosyonu geri almak..
    Eski bir calisani dedi ki karti worldeko'ya cevirtin aidatsiz karta yani, onu yaptirabildik de kart aidatindan kurtulduk..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 219/1009 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319719 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •