Sayfa 219/531 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319 ... SonSon
Arama sonucu : 4247 madde; 1,745 - 1,752 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - II

Alıntı Originally Posted by bidbas Yazıyı Oku
    Y ve Z kusagi bunlari degil önce ekmegini sonra adalet ve ozgürlüğünü düşünüyor bahsettiginiz hususlar X kusaginin hep on planda tuttuğu seyler. Konu siyaset degil malesef çünkü toplum ahlaki duzelmedikce kim oldugu onemli degil 2 ileri 2 geri yerimizde sayariz. Keske camilerde okullarda en küçük yaslarda en fazla sevgi birliktelik, dürüstlük ve ahlak uzerinde durulsa o zaman cok farkli bir yerde yasama sansimiz olur.
    Sn. bidbas konunun kesinlikle sizinle bir alâkası yok, lütfen yanlış anlamayın...

Sadece adı geçtiği için üzerine bir kaç şey yazmak istiyorum...

Ben bu Z kuşağı kavramının neden ortaya atıldığını kavramaya çalışanlardanım.

Bize gençliğimizde kimse sen X kuşağısın, Y kuşağısın, Z kuşağısın demedi. Duyan varsa ben de merakımı gidermiş olurum...

Şimdi nereden çıktı bu kavram diye düşünenlerdenseniz bunun bilimsel açıklaması şu şekilde:

- X Kadınlık Kromozomu ile kadınlığı temsil ederken,

- Y Erkekliği temsil ediyor

Bu ikisinin birleşiminden XX (Kadın) ya da XY(Erkek) ortaya çıkıyor.

Fakat şimdi bize Z kuşağı diye bir kavramı bilinçli olarak empoze ediyorlar ve kadınlığı ve erkekliği ortadan kaldırmayı amaçlıyorlar.

Şimdi denebilir ki; "adamlar kromozomlardan değil, kuşaktan bahsediyor" diye.

Mâlesef bu algı yönetimi işleri böyle yapılıyor. Kavramlarımızla oynuyorlar. Herşeyle oynadıkları gibi. Bilinçaltı operasyonu yapılıyor...

Amaçları, önce zihnimizde, sonra gerçekte cinsiyetsiz nesil oluşturmak.

Etrafıma bakıp gençliğin durumunu gördükçe çok üzülüyorum. Artık ayırt edemiyorum. Karşımdaki genç kadın mı, erkek mi?

Z-Kuşağı kavramını ben şahsen kullanmıyorum. Bana hep itici geldi. Sebebini yukarıda yazdığım gibi daha sonra öğrenince neden itici bulduğumu anlamış oldum...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2. Arsanları verdim.

3. Sayin T/A teşekkürler açıklayıcı bilgiler icin. Neden yanlis anliyim estağfurullah. Her bilgi degerlidir . Kusak olayini sadece doğum yıllarıni düşünerek yazmıştım. Sizin her işinizde çok detaycı olduğunuzu anlayabiliyorum İfade olarak bana da itici gelselerde anlatilmak istenen icin yerinde kullanim gibi geliyor.
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Sn. bidbas konunun kesinlikle sizinle bir alâkası yok, lütfen yanlış anlamayın...

Sadece adı geçtiği için üzerine bir kaç şey yazmak istiyorum...

Ben bu Z kuşağı kavramının neden ortaya atıldığını kavramaya çalışanlardanım.

Bize gençliğimizde kimse sen X kuşağısın, Y kuşağısın, Z kuşağısın demedi. Duyan varsa ben de merakımı gidermiş olurum...

Şimdi nereden çıktı bu kavram diye düşünenlerdenseniz bunun bilimsel açıklaması şu şekilde:

- X Kadınlık Kromozomu ile kadınlığı temsil ederken,

- Y Erkekliği temsil ediyor

Bu ikisinin birleşiminden XX (Kadın) ya da XY(Erkek) ortaya çıkıyor.

Fakat şimdi bize Z kuşağı diye bir kavramı bilinçli olarak empoze ediyorlar ve kadınlığı ve erkekliği ortadan kaldırmayı amaçlıyorlar.

Şimdi denebilir ki; "adamlar kromozomlardan değil, kuşaktan bahsediyor" diye.

Mâlesef bu algı yönetimi işleri böyle yapılıyor. Kavramlarımızla oynuyorlar. Herşeyle oynadıkları gibi. Bilinçaltı operasyonu yapılıyor...

Amaçları, önce zihnimizde, sonra gerçekte cinsiyetsiz nesil oluşturmak.

Etrafıma bakıp gençliğin durumunu gördükçe çok üzülüyorum. Artık ayırt edemiyorum. Karşımdaki genç kadın mı, erkek mi?

Z-Kuşağı kavramını ben şahsen kullanmıyorum. Bana hep itici geldi. Sebebini yukarıda yazdığım gibi daha sonra öğrenince neden itici bulduğumu anlamış oldum...

4. Genc kadin mi erkek mi? Cami okul örneklerini bu yuzden verdim oralardan baslasa ne guzel olur. Ama anlamayalim bosverin istedikleri gibi yasasinlar olmaz mi? Çünkü büyüyüp is sahibi aile sahibi olduklarinda cok baska bir hayat olduğunu ve degistiklerini göreceksiniz. Cok az bir kısım belki degismeyecektir. Cocuk/gencken etrafımda ne kadar o tarz insan varsa su an çok farklılar. Bazilari erken bazilari geç görüyor hataları bazilari da hic görmüyor ama goren kısım çoğunlukta diye düşünüyorum. O yüzden etrafıma diyorum ki. Okuyun roman okuyun makale okuyun tarih okuyun ask kitabi okuyun emin olun her kitap size baska birsey katar her hikaye size bir ders verir. Basiniza gelmeden once öğrenecek ne cok sey var hepsi kitaplarda üstelik evinizin konforunda öğreniyorsunuz kafinizi bir kaldiriyorsunuz gercek hayat. Yapilan hatalardan ders cikarin kendi hatalarinizi görün düzeltin ustelik kitap üzerinde.

Alıntı Originally Posted by bidbas Yazıyı Oku
    Sayin T/A teşekkürler açıklayıcı bilgiler icin. Neden yanlis anliyim estağfurullah. Her bilgi degerlidir . Kusak olayini sadece doğum yıllarıni düşünerek yazmıştım. Sizin her işinizde çok detaycı olduğunuzu anlayabiliyorum İfade olarak bana da itici gelselerde anlatilmak istenen icin yerinde kullanim gibi geliyor.
    Anlayışınız için çok teşekkür ederim...

Doğum yılları ile kuşak kavramlarını bizlerin zamanında (bu arada yaşım 51) 60 kuşağı, 70 kuşağı gibi veya 80'ler, 90'lar diye adlandırılırdı...

Ben de ilk başta Z-kuşağını son kuşak olarak düşünüyordum ama içime sinmeyen durumdan dolayı araştırınca karşıma yukarıda yazdığım gerçekler çıktı...

Her şey algıyla başlıyor...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Arsanları verdim.
    hayrını gör

7.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    hayrını gör
    sağolasın toprağım
    otkarı iyi yerden aldım.

Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    sağolasın toprağım
    otkarı iyi yerden aldım.
    benim evlatlık yuvarladımı bari seni biraz. gerçi bu havada iyi durdu.

Sayfa 219/531 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •