yemınle aptal olduk yaaaa
yemınle aptal olduk yaaaa
yatırım tavsıyesı degıldır
1.ihtimal dün o kadar lotla tabanda bekleyince, herkes bugünkü düşüşü ve bu düşüşün dibini bekliyordu diye düşünüyorum ama hala tereddütlerim var. 2.ihtimal ise bilmediğimiz birşey mi var? 3. ihtimal zarar eden ky artık nereye giderse gitsin mi dedi? sonuç olarak bekleyip göreceğiz.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. her önemli yatırım insanın kendi tecrübesi ve bilgisi ile alınır.
Bir zamanlar Galip Öztürk'ün hisseleri böyleydi...
sasa'ya böylesi yakışmıyor.
Birgün tavan bir gün taban...
çok yakışıksız...
hissede istikrar istiyoruz yeniden...
Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine
1,5 saatte 22.300.000 bin lottan fazla işlem hacmi, kendi düşünceme göre birilerinin 145 tl ye çekmiş olduğu veya çekmeye çalıştığı bariyer mi koruma kalkanı mı desemçok ilginç bir gün oluyor ve saat 18:00 a daha çok var, bugün gün sonunu merak ediyorum.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. her önemli yatırım insanın kendi tecrübesi ve bilgisi ile alınır.
kusura bakmayında nerde olduğunuzun farkında değilsiniz.
sasa ve hekts taban yaparken pıst 100 8 endeks ağırlığı olan tahtalarla tuttular .Öyle bir durum yaratıldıki endeks ağırlıkları yükseldi
sonuçta tahtaya bir düzeltme geldi , oynaklık fazla DENGE dediğimiz durumun gerçekleşmesi için bu hareketlerin olması gerekiyor.
kontrollü borsada olduğunuzu unutmayın bana göre.
kolay gelsin.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Tavana kitleseydi daha mı iyi olurdu yoksa böyle sakin sakin yavaş yavaş doldura gitmesi mi iyi. Hızlı giderken gördük.
Yer İmleri