Sayfa 219/1015 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319719 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 1,745 - 1,752 arası.

Konu: Viop LIX

1. Bu Ocak/Şubat ayı yüksek enflasyon meselesinden sonra, %45 yetmez, 250+250 daha yapmalılar. Likiditeye de çare bulurlarsa, %50 olsa mevduat faizi, bileşiği %65 yapar, bir şeye benzer en azından, millet DDKM den çıkar.

Yoksa şu an %39, diğer ıvır zıvırla %44 falan veriyorlarmış. DDKM den çıkan dolara geçiyor, habire uzatıyorlar sistemde dolar olma zorunluluk tarihini.

Daha DDKM var...hesap dışı...seçimden sonra salacaklar doları orası kesin de, nereye kadar o meçhul, yoksa turizm zortlar. Yegane münferit para girişi oradan, turizm ülkesiyiz biz. Gibi gibi..

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Ah Çıtak Ah sen bu işleri böyle mi biliyorsun? Operasyon yapılacağı zaman bofa malı yerli hesaplara dağıtıyor.Özellikle bıyıklıların stili bu. Herif kek mi sana takastan kabak gibi görünsün.Bu dalga dümen bir tek kılçıksız net yabancı alımlarında yemez.O da fiyat ve grafikten belli oluyor.

Adamların mal toplama şekli de mal satma şekli de bofa dan yerli hesaplara dağıtım.O yüzden takas ya da akd bakarak pek işlem yapmam. Ancak o takas ya da AKD nin bir kısmı kim net bilirsen belki o zaman yorumlayabilirsin. Misal ARDYZ Bofa bir gün al bir gün sat 20 liradan 50 liraya geldi.

Bazen de operasyonlar citi takası+ yatırım fonu takası+emeklilik fon takası azalınca ya da sıfırlanınca başlıyor.

Dicem o ki yabancı bir gün çatır çatır alıp net görünene kadar al takke ver külah yapılırken takas takip edilerek bir şeyleri yakalamak kolay değil.

Dün birazda halka arza girecek olan büyükler satış yaparak hazırlık yapmıştır.
    tamam artık
    kendime gına geldi
    ''palanın lotlarını saymaktan'' sadece TEKNİK HANALİZE göre oynamazsam miksinler beni

mavi geçilmiş mi ? GEÇİLMİŞ

üstünde başka direnç var mı ? YOK

çızgı nerede ? GIRMUZU'da... yaslan poza

bu seferde senin dediğin gibi oynayacam aqua.. zarar idersem çekersin zararımı... alırım paramı senden

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Merkezin önü yayın arabası dolu
    Enflasyon raporu sunumu var. 10.30 da.

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Enflasyon raporu sunumu var. 10.30 da.
    bu başkana gaye hatundan fazla ilgi var gibi ilk kez bu kadar yoğun gördüm merkezin önünü
    bir halt olacağı yok.

5. Bende o zaman 7400 de dinlemediğinin parasını alayım

Bir diğer konu 28 MAYIS 2023 muhalefet seçimi kazandı.Yine mehmet yine Gaye geldi.Gayenin babası aynı şeyleri yaptı.O zaman şimdi bazı eleştirileri yapanlar yapmayacaktı.ve büyük olasılıkla bugün olumsuz konuşmayacaklardı.Bende bu kafayı anlamıyorum. Kurulan analizin çatısı yanlış.

Mehmet başarılı olursa en çok yurt içindeki USD sevdalıları darbe alıcak. Umarım bunlarında farkındasınızdır.

Sİyasi görüşünüze göre aynı durumda farklı iki yorum yapmanın bu işlerde yeri yok. 3-5 ay sonrasını bende çok merak ediyorum.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

6. Ayhan abi saçma gelebilir ama şöyle bir öngörüm var. Belki daha en başta başkan adayı Fatih Bey'di. Gaye hanımı o hararetli geçiş döneminde geçici düşündüler belki de....

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bu başkana gaye hatundan fazla ilgi var gibi ilk kez bu kadar yoğun gördüm merkezin önünü

vadelilere bakar isek :
    966xxx'i yakmak üçün BANKALARI kullanacaklar (enflasyon şeysi bunlara yarar, yaramaz dümeni ile )
    dün dikkat çektiğimiz THY'si 0,70 aşağıda

hepsi aşağı ARÇLK %+3 yukarda,vadeli..
    ne var ki? altın mı buldu?

Sayfa 219/1015 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319719 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •