Sayfa 219/398 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319 ... SonSon
Arama sonucu : 3183 madde; 1,745 - 1,752 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

1.  Alıntı Originally Posted by dmrcelik Yazıyı Oku
    Adam günlük raporu yazmış. Biraz ciddi ol artık. Tutturmuşsun bir yol, hep aynı lakırtı.
    Oooo nerelerdesin sen ya.
    Yoo gayet ciddi idim. Borsa yüzde 1000 giderken tepki verdi de sanki. 2.5 u takmış arkadaş kafasına. Pozisyonları ne yöne ise borsa isterse yüzde 50 yükselsin zerre kadar takmazlar bunda şaşıracak ne var ki.

2.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Oooo nerelerdesin sen ya.
    Yoo gayet ciddi idim. Borsa yüzde 1000 giderken tepki verdi de sanki. 2.5 u takmış arkadaş kafasına. Pozisyonları ne yöne ise borsa isterse yüzde 50 yükselsin zerre kadar takmazlar bunda şaşıracak ne var ki.
    Lot sayımı arttırmakla meşguldüm yazamadım. 1.2-3 lerden aldıklarımı 1.7-8 dolar arası sattım. 1.4-5 arası aynı lotları geri koydum, üzerine de artanla kardemir aldım. Şans da yardım etti ilk kez zirvede satabildim. Sonra gapli düşüş oldu vs.

Normalde yazmam böyle şeyleri de seni görünce yazasım geldi. 1.4 lerden alırım demişsin. Eh aşağı yukarı oralarda. Bakarsın bu kez 2 dolareslere yürür.

Alıntı Originally Posted by dmrcelik Yazıyı Oku
    Lot sayımı arttırmakla meşguldüm yazamadım. 1.2-3 lerden aldıklarımı 1.7-8 dolar arası sattım. 1.4-5 arası aynı lotları geri koydum, üzerine de artanla kardemir aldım. Şans da yardım etti ilk kez zirvede satabildim. Sonra gapli düşüş oldu vs.

Normalde yazmam böyle şeyleri de seni görünce yazasım geldi. 1.4 lerden alırım demişsin. Eh aşağı yukarı oralarda. Bakarsın bu kez 2 dolareslere yürür.
    60da satmayan bir benim herhalde :D tebrikler. Öyle bir şey yapabilseydim en azından bende beklemekten sıkılmazdım.

4.  Alıntı Originally Posted by 5yearplan Yazıyı Oku
    60da satmayan bir benim herhalde :D tebrikler. Öyle bir şey yapabilseydim en azından bende beklemekten sıkılmazdım.
    Ben de bir kısmını orada satabildim sadece Faydası kardemir almam oldu kalan parayla. Gerçi o da fena düştü sonra.

Alıntı Originally Posted by dmrcelik Yazıyı Oku
    Ben de bir kısmını orada satabildim sadece Faydası kardemir almam oldu kalan parayla. Gerçi o da fena düştü sonra.
    olsun bedava sirke baldan tatlıdır

6.  Alıntı Originally Posted by 5yearplan Yazıyı Oku
    olsun bedava sirke baldan tatlıdır
    Öyle tabi. Arada denk geliyor işte. Al sat işini çok sevmiyorum ben de. Nisan'da 36lara kadar düşmüştü sanırım. Kısada hareket olunca bir cesaret yaptım. Umarım toparlar borsa genel olarak da hep birlikte kazanırız.

7.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    4 aylık bir aradan sonra tekrar merhaba. Ortadoğuda işler iyice karıştı. Bakıyorum bu karışıklık en çok BİST'i vurmuş, en kötü etkilenmesi gereken Tel Aviv borsası 12 aylık zirvesi olan 2133 ün sadece 40 puan altında yani yıllık zirveden %2 düştü. Bu işte bir gariplik var.
    Merhaba trend hoş geldin.
    Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,111
     Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    1Ç bilançosunda bu rakam 600 milyon TL. 2Ç de ise 2.6 milyar TL olmuş. Müthiş bir artış söz konusu. 6 ayda bu rakam 3.2 milyar TL olmuş ve ertelenmiş gider olmasına rağmen gelir olarak yansımış ve net kara eklenmiş. Ereğliye mahsus bir durumdur bu çok yüksek boyutlu olduğu için.
    trend bir daha bak
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 219/398 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •