Sayfa 219/680 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319 ... SonSon
Arama sonucu : 5437 madde; 1,745 - 1,752 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1. Mgrosun burnu zarardan çıkmadı 13-14 sene bu temettüden sonra, adamlar iliğini sömürdü ve sattı

https://www.turkiyeturizm.com/rekor-...rdu-21832h.htm
    Yazdıklarımın hiçbiri al-sat-tut önerisi değildir.

2. Temettü sonrası nakit akış, 2,4 milyar borç 2,4 temettü. Ne güzel dünya...

Yazdıklarımın hiçbiri al-sat-tut önerisi değildir.

3. Adamlar tek seferde yatirimcidan 400tl uttu hala 25-30tl temettu icin kivraniyorlar burada

4.  Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Çin den nefret ediyorum.Tarihten bu yana ısınamadığım bir medeniyet.Batı iyidir kötüdür ancak öngörülebilir yanları fazladır.Çin ikiyüzlü kaypak bir medeniyet.Onun için hiçbir zaman Çin i sevmedim.
    En büyük sömürgecilerden biri.
    Yıllardır ABD nin AB nin yaptığı kaypaklıkları saysam sayfalar yetmez. Memleket olarak kaç kere şunları şunları yaparsanız bunları bunları veririz dediler. Hep de elimiz boş döndük. Üstelik yine de zeytinyağı gibi üste çıktılar.Ne çabuk unutuyorsunuz. Neresi öngörülebilir.
    Böyle düşünüyorsunuz çünkü böyle düşünmenizi istiyorlar. Ha çin hayranı falan da değilim bu arada.
    BYD için çevremde kullanan herkes iyi otomobil yapmışlar dedi . Yapmışlarsada yapmışlardır yani. Çin bu kötü kaka diye yerden yere mi vuralım.

5.  Alıntı Originally Posted by finans_mt Yazıyı Oku
    Adamlar tek seferde yatirimcidan 400tl uttu hala 25-30tl temettu icin kivraniyorlar burada
    21 Mayıs 2024 günü tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 1.249 lirayı görmüş. Aradan tam 4 ay 5 gün geçmiş ve bugün 931 lira.

4 aylık enfasyon farkını koyunca şu anda olması gereken fiyatı bilemiyorum ama durum şimdilik can sıkıcı.

Borsanın doğası gereği 1.5 ayda tüm bu kayıpları telafi edip kâra da geçebiliriz. Nasip.

6.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Yıllardır ABD nin AB nin yaptığı kaypaklıkları saysam sayfalar yetmez. Memleket olarak kaç kere şunları şunları yaparsanız bunları bunları veririz dediler. Hep de elimiz boş döndük. Üstelik yine de zeytinyağı gibi üste çıktılar.Ne çabuk unutuyorsunuz. Neresi öngörülebilir.
    Böyle düşünüyorsunuz çünkü böyle düşünmenizi istiyorlar. Ha çin hayranı falan da değilim bu arada.
    BYD için çevremde kullanan herkes iyi otomobil yapmışlar dedi . Yapmışlarsada yapmışlardır yani. Çin bu kötü kaka diye yerden yere mi vuralım.
    Uluslararası hukuk alanında doktora yapmış biriyim.
    Yazdıklarımı bir daha oku istersen.
    İyidir kötüdür tartısılır dedim öngörülebilir.
    Kaypaklıkları da öngörülebilir.
    Biz Batı nın ilim ve fennini beğeniyoruz.
    Uluslararası alanda çıkarlar söz konusudur.
    Güçlüysen çıkarını korursun.Güçlü olmalıyız.

7.  Alıntı Originally Posted by finans_mt Yazıyı Oku
    Adamlar tek seferde yatirimcidan 400tl uttu hala 25-30tl temettu icin kivraniyorlar burada
    Temettümü alırım payımı tutarım.
    Koçlar düşünsün.

8.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    21 Mayıs 2024 günü tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 1.249 lirayı görmüş. Aradan tam 4 ay 5 gün geçmiş ve bugün 931 lira.

4 aylık enfasyon farkını koyunca şu anda olması gereken fiyatı bilemiyorum ama durum şimdilik can sıkıcı.

Borsanın doğası gereği 1.5 ayda tüm bu kayıpları telafi edip kâra da geçebiliriz. Nasip.
    Burası borsa her türlü film itinayla çekilir.
    Migros u örnek vermiş sayın üye peki migros hangi yatırımları yapmış süründüğü yıllarda.
    Ve nasıl coşmuş yatırım yapınca!
    Çekinceler yerinde kıyaslar manasız sanırım.
    Ytd

Sayfa 219/680 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •