Sayfa 22/45 İlkİlk ... 12202122232432 ... SonSon
Arama sonucu : 356 madde; 169 - 176 arası.

Konu: Hisse teknik analiz

teşekürler, takipteyiz.. Üstad
    kimse yazdıklarıma aldırmasın hiç bir mantıkı yok
    yatırım tavsiyesi değildir olmasıda beklenemez

Alıntı Originally Posted by adgur Yazıyı Oku
    teşekürler, takipteyiz.. Üstad
    bol şanslar..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

endeks görüşüm: gidişatı oldukca olumlu buluyorum ama bu saat tede bi anda fişeklemesi beklenmemelidir. saat dört ten sonra belkide uçacağız. en azından kötü bişey olacağını düşünmüyorum..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

hisselerimize gelince,

VESTL ve ANACM yolllarına sıkıntısız devam ederken BSOKE ise 73 ve 76 dirençleri geçmesi ile tarihi zirvesini kırmış olup yolu açıktır. takibe alınmasını öneriyorum..

endeks te belkide uçarız görüşümü aynen koruyorum. ancak bunun endeks30 132.709 geçilince gerçekleşebileceğini düşünüyorm..

12 kuruşluk uzıcg 18 alıcısı var. her halde uçtuk sayılır.kabul edilirse. yoksa yarın yenisine bakarız

üstad şişe cam hakkında yorum yapabilirmisiniz. sabah 10 kademe alıyorlar akşama 5 kademeyi yüklü veriyorlar. yükselen trend devam ediyor 10 günde 60 kademe çıkmış ortalama %13 civarı. çıkış trendi devam edermi yoksa biraz dinlenmesimi lazım saygılar

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    üstad şişe cam hakkında yorum yapabilirmisiniz. sabah 10 kademe alıyorlar akşama 5 kademeyi yüklü veriyorlar. yükselen trend devam ediyor 10 günde 60 kademe çıkmış ortalama %13 civarı. çıkış trendi devam edermi yoksa biraz dinlenmesimi lazım saygılar
    kağıdı öyle böyle alıyorlar ama tahta sahibi nasıl bir taktik uygular bilemeyiz. zaten sorunda burda.hiç bir kağıdı göstere göstere almayıp stres yapıyorolar. her kağıtta böyle. şimdi önünde direkt 57 var sonra 60 zirve sonra senin varant hızlı yükselişe geçer. 46 ya kadar salması normal kırılması kağıdı sallar..

Sayfa 22/45 İlkİlk ... 12202122232432 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •