Sayfa 22/1081 İlkİlk ... 12202122232432721225221022 ... SonSon
Arama sonucu : 8643 madde; 169 - 176 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin (2)

1. Sacrosanct üstad yapıp yapamadigimdan emin değilim ancak asels 60 dk ve asels günlük macd oluşumu bize ekmek çıkma ihtimali var diyor. Günlük macd yukarıdan canak eğimi ile düşmüş ve 0 i kesmek uzere. Günlük macd ise one yukarıdan düşmüş ve uzun süredir 0 da sürunuyor ayni günlük macd karel de vardı ve bu gün patladı. Asels aynı hareketi yapabilir mi yoksa karel in hikayesi farklı miydi.

2. Ekgyo da zarardayiz sacro bey ..bu kadar güçlü bi hisse niye çıkmıyor sizce..

Alıntı Originally Posted by BORSA55 Yazıyı Oku
    Ekgyo da zarardayiz sacro bey ..bu kadar güçlü bi hisse niye çıkmıyor sizce..
    Ben alacam beni bekliyorr. Sacro sende trene bin bak kalkmadan sende atla diyor sanırım.

şaka bir yana gider bekleyin nolacak. işlem gördüğü fiyatlar çok komik rakamlar.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

4. emeğine sağlık dostum video şeklinde olunca herşey daha bir anlaşılır olmuş. grafik üzerindeki gözlem yeteneğin zaten tartışılmaz. bizim 1 saat bakıpda göremeyeceğimiz çizgileri sen bi bakışta kavrıyorsun. bu da Allah vergisi. başarılar

5. ufuk açıcı olmuş, çok farklı bir pencereden bakmışsın olaya yine. emeğine sağlık.
    yalnızca cehaletle savaşıp gerisiyle sevişelim. zengin olma garantisi yok ama dünyanın çok daha keyifli bir yer olacağına eminim

6. yunsa

Sayfa 22/1081 İlkİlk ... 12202122232432721225221022 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •