Sayfa 22/802 İlkİlk ... 1220212223243272122522 ... SonSon
Arama sonucu : 6414 madde; 169 - 176 arası.

Konu: ACSEL - Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. Büyük şehir meclis toplantısı 14 temmuz da ama gindemde var mı acsel on işi bilgim yok

2. 14 temmuzda Denizli belediye meclis toplantısı var. Gündemde acsel yok ancak gelecek ay gündeme alınması gibi bir bilgi gelme ihtimali olabilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Bu arsa haberini ısıtıp ısıtıp koymuşlar yıllarca. Bi sorun olmasa olurdu şimdiye. Ya da olacaksa da artık olur.

4. sağlam durmaya çalışıyor..

takip++++

5. Yarın Toplantı var Denizli büyükşehir belediyesinin. Ancak gündemde acsel arsası yok. Ama bununla ilgili gündeme alınması gibi bir şey çıkarsa kimse tutamaz bu kağıdı. Bakanlığın zaten Denizli aydın ve Muğla için sanayi imarı çalışması var. Ve arsa bu çalışma içinde yer alıyor. Arsa hikayesi 2015 den beri gündemde. Gerçekleşirse rokete bağlar.

6.  Alıntı Originally Posted by ozgurgg Yazıyı Oku
    Yarın Toplantı var Denizli büyükşehir belediyesinin. Ancak gündemde acsel arsası yok. Ama bununla ilgili gündeme alınması gibi bir şey çıkarsa kimse tutamaz bu kağıdı. Bakanlığın zaten Denizli aydın ve Muğla için sanayi imarı çalışması var. Ve arsa bu çalışma içinde yer alıyor. Arsa hikayesi 2015 den beri gündemde. Gerçekleşirse rokete bağlar.

Toplantida gundeme gelmez ise beklemeye devam mi sizce ?

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. 2015den beri çevirip çevirip isitiyorlar , yakmadan , korkutmadan , Aman dikkat edin kaz yanmasın , Türkiye uzaya gittiği vakit de olsa arsa haberini duyarız gibime geliyor. Ben aynı haberleri duymaktan bıktım ya siz ?

HTC One M8s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Sadece arsa isi degil temeetu veriyor ve asil önemlisi 2. ceyrekte kar artısı devamı bekliyorum ben

Sayfa 22/802 İlkİlk ... 1220212223243272122522 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •