Trump yeteri kadar petrol kontratı topladıysa birazdan petrolle ilgili twit atar
Trump yeteri kadar petrol kontratı topladıysa birazdan petrolle ilgili twit atar
Son düzenleme : deepblue35; 21-04-2020 saat: 16:42.
Buraya yazdın mı bilmiyorum hadi biz tuttukta, gelirinin çok büyük kısmı petrolden olan başta Suudi Arabistan olmak üzere, ne halt edecek merak ediyorum?
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Ekrana çıkan bi yorumcuda aylardır ‘ bu kriz geçmişteki krizlere benzemez,ona göre hareket edip işlem yapmayın kendinizi garantide tutun’ demedi.Hep şurdan döner burdan alın dediler.Türev piyasa balonları bir bir patlıyor yeni başladı daha.Olmayan parayla olmayan şeyi alsat para kazan ne güzel dünya.Finansal mühendislikle günü kurtaran merkez bankaları,şirketler,borsalar nerede patlayacak bakalım.
petro dolar sistemi çöktüğünde esas film başlar..!!
Sabah altın aldırdılar ( batırım danışmanım ) olmaz, benim aram yok altınla dediysemde , uçacak, kaçacak, hacı olacan dediler. Şu an itibariyle hacamat olduk. Duman vaziyette kol kestim. Korkarım petrol gibi bunda da fiziki teslimat ayaklarıyla bir film dönecek. Sokakta herkesin ağzında altın. Büyük bir depo bulursam bakliyat depolayacağım.
Altınla ilgili Mahfi Hoca'nın 2017 tarihli yazısı ekte:
http://www.mahfiegilmez.com/2017/06/altn-dosyas.html
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri