Unutamıyorsunuz gibi. Yazdığima hemen cevap verebiliyorsunuz sayın jnothan. Peki reno9 ve gözlük işi doğru mudur.
Unutamıyorsunuz gibi. Yazdığima hemen cevap verebiliyorsunuz sayın jnothan. Peki reno9 ve gözlük işi doğru mudur.
Saç durumu ve liposuction
https://www.yatirimkredi.com/brisa-yabanci-takas-orani yabanci dostlar masallah güvercin adımları ile almaya devam ediyor. Son tüketici olmak ne kötü.. en son biz duyarız en son biz kazanırız.. bu çeyreği merak ettiğim kadar öleceğim yeri merak etmiyorum![]()
Sayın corcona bende sizinle aynı hislerdeyim. Bence sayın jnothan bizden daha ok merak ediyordur. Nede olsa herkes hissesi kadar kazanır. Yatırım tavsiyesi değil aman ha
3-4 araştırma raporu okudum. Brisa'nın 2. çeyrek kar tahmini 2 milyon civarında. Yani satışların düşüşüne istinaden yüksek kar beklemiyorlar bu çeyrek için. Tabii bu sadece son 3 ay. İlk çeyrekteki 70 küsür milyonun üzerine eklenecek.
Geçici sarsılmalar olsa da, uzun vadede önümüzün açık olduğunu düşünüyorum. Eğer olur da 10 lira altına gelirse küçük de olsa eklemeler yapma niyetindeyim.
...
Yer İmleri