Sayfa 22/1004 İlkİlk ... 1220212223243272122522 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 169 - 176 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

Alıntı Originally Posted by @yörük@ Yazıyı Oku
    sn kuluçka,
    pembe top ana döngü, o topun etkisi çok farklı ve dediğiniz gibi o topun yön değiştirmesi çok anlam içerir.
    maksat dediğiniz gibi arada geyiğine farklı görüşler paylaşmak olsun...
    Pembe top asagi indiginde dusus basliyor da,iste asil mesele asagi dusmeden once ongorebilmekte. Dustukten sonra bir miktar gec kalinmis oluyor tabii. Ayrica gelebilecek haberlerde ani sekilde yon degismesine sebep olmaktadir. Sadece tekniklede olmuyor. Yaniltmis olmayalim.

2.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    Oradaki insanlari cok samimi bulmuyorum dogrusu. Hatta bircogu atil olmus odalar. Dobra iki gun once bir soru sordu,cevap vereni birakin 2 gundur yazan yok.
    fakat sn dobra, orada cümlesine topiği okumadan, topik sahibinin sistemini incelemeden,
    teknikçilere "Burada küreci üstadlar çok" diyerek başlamış...

niyeti iyidir ama giriş yanlış olmuş. ben okuduğumda "küreci " kelimesinden anladığım şey veya insanların ilk aklına gelen şey falcılıktır. teknik demek falcılık değildir. sistemsel öngörülemedir.

oysaki inanın o topik sahibinin her gün yayınladığı, öğrenmek isteyenlere çok güzel bilgiler ve hazır sistem grafikleri paylaştığı internet sayfası var.

3.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    Pembe top asagi indiginde dusus basliyor da,iste asil mesele asagi dusmeden once ongorebilmekte. Dustukten sonra bir miktar gec kalinmis oluyor tabii. Ayrica gelebilecek haberlerde ani sekilde yon degismesine sebep olmaktadir. Sadece tekniklede olmuyor. Yaniltmis olmayalim.
    bi şey diyemem, görüşünüze saygı duyarım
    ama
    biz sistem kurarken teknik temelden önce hareket eder, yoksa niye sistem kuralım ki...

fiyat yukarı giderken teknik veya sistem kullanan
    fiyat aşağı giderken kullanmayacak mı?

hatta çalıştığı sistemlerde kazanç için daha hızlı hareket etmek için küçük periyot grafikler kullanmayacak mı?

ayrıca topların yön hareketlerinin öngörüsünü paylaşmak insanları etkilemeye girmez mi?

oda için güzel bir başlangıçdı,paylaşım yapan herkese teşekkürler. iyi geceler.

5.  Alıntı Originally Posted by @yörük@ Yazıyı Oku
    fakat sn dobra, orada cümlesine topiği okumadan, topik sahibinin sistemini incelemeden,
    teknikçilere "Burada küreci üstadlar çok" diyerek başlamış...
    sayın yörük
    sayın yörük
    niyeti iyidir ama giriş yanlış olmuş. ben okuduğumda "küreci " kelimesinden anladığım şey veya insanların ilk aklına gelen şey falcılıktır. teknik demek falcılık değildir. sistemsel öngörülemedir.

oysaki inanın o topik sahibinin her gün yayınladığı, öğrenmek isteyenlere çok güzel bilgiler ve hazır sistem grafikleri paylaştığı internet sayfası var.

Sayın @yörük@
    o başlıkta yazan arkadaşları yakından olmasa da tanıyorum
    sayın T/A dan daha geçenlerde arçeliğin tekniğine bakmasını rica etmiştim o da beni kırmayıp yardım etmişti
    sayın mr&mrs den de çok yardım isteyip almışımdır, selim beyi de tanıyor biliyor, hepsinin katkılarını bekliyoruz.
    küre deyimi, bana bağfaş topiğinde yazarken borsacı amcanın (bu nickle bir arkadaş vardı, artık rastlayamıyorum) başka bir hisseye gittiğimde söyle gittiğin hisseyi bir falına bakayım demesinden kaldı, bağfaşı verip pnsüt almıştım 7,li rakamlarda.
    oradaki arkadaşlar buraya da geliyorlar, eğer uslübümdan rahatsız olmuşlarsa çok ama çok özür diliyorum
    tekrar emeğinize sağlık diyorum
    hoş geldiniz

Bu başlıkta her şeyi biraz hafife alıp ama doğru bilgileri paylaşırsak, hayat da borsa da bizi fazla yormaz diye düşünüyorum
    çok ciddiyet insanı fazla yoruyor.

Yazılanları fazla ciddiye almayınız.
    geyik yapıyoruz. ama yalansız yanlışsız(yanlışsız derken kasıtsız olanı demek istiyorum, elbet bilmeden yanlışlarımız olacaktır ve gocunmadan düzeltip özürümüzü de dileyeceğiz
    Son düzenleme : dobra; 28-06-2020 saat: 09:07.

6.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    inan sorduktan sonra bende çok güldüm...
    Bu arada toprağım hisselere fazla kafa yormuyor, kendisi huwai'nin sayılı mühendislerindendir ve huawi'nin de memleketin de kıymetlisidir.

7. Son zamanlarda tekfendeki hareket dikkatimi çekiyor, sanki trend değişimi yaşanıyor. bildiğiniz gibi son 5 senenin kazandıran hissesi idi
    artık düzeltmesini tamamladığını düşünüyorum, bir ihale alış haberiyle alış fırsatı da vermeyebilir.

8.  Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    Sayın @yörük@
    o başlıkta yazan arkadaşları yakından olmasa da tanıyorum
    sayın T/A dan daha geçenlerde arçeliğin tekniğine bakmasını rica etmiştim o da beni kırmayıp yardım etmişti
    sayın mr&mrs den de çok yardım isteyip almışımdır, selim beyi de tanıyor biliyor, hepsinin katkılarını bekliyoruz.
    küre deyimi, bana bağfaş topiğinde yazarken borsacı amcanın (bu nickle bir arkadaş vardı, artık rastlayamıyorum) başka bir hisseye gittiğimde söyle gittiğin hisseyi bir falına bakayım demesinden kaldı, bağfaşı verip pnsüt almıştım 7,li rakamlarda.
    oradaki arkadaşlar buraya da geliyorlar, eğer uslübümdan rahatsız olmuşlarsa çok ama çok özür diliyorum
    tekrar emeğinize sağlık diyorum
    hoş geldiniz

Bu başlıkta her şeyi biraz hafife alıp ama doğru bilgileri paylaşırsak, hayat da borsa da bizi fazla yormaz diye düşünüyorum
    çok ciddiyet insanı fazla yoruyor.

Yazılanları fazla ciddiye almayınız.
    geyik yapıyoruz. ama yalansız yanlışsız(yanlışsız derken kasıtsız olanı demek istiyorum, elbet bilmeden yanlışlarımız olacaktır ve gocunmadan düzeltip özürümüzü de dileyeceğiz
    eyvallah sn dobra,
    ne güzel demişiniz yormasın ne borsa, ne hayat

Sayfa 22/1004 İlkİlk ... 1220212223243272122522 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •