Sayfa 22/425 İlkİlk ... 1220212223243272122 ... SonSon
Arama sonucu : 3398 madde; 169 - 176 arası.

Konu: GSDHO - GSD Holding

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    zeynep aktaşa mail attım dönmedi. bu kar rakamını nereden buldunuz diye ? çünkü sadece kur'dan 890 milyon bekliyor.
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Yok o kar kesmez.Zaten zeynep aktaş hoca 1.1 milyar dedi zaten.Ben elbet daha fazlasını bekliyorum.

Sn hayek o yıllık kur karını hesaplamış,bizim hesap çeyreklik,bence doğru hesaplamış sizin kafanızı karıştıran nokta ne.

1 ocakta kur 7.37 bugün 14.4

Ayrıca 6 aylık kar hesaplanırken kurun yüzdesel değişimine göre kar ne kadar değişiyor diye yaptığım hesapla kura etki eden dolar miktarını araştırdığımda 50 veya 55 milyon dolar gibi bir rakam bulmuştum.Bu da 9 aylıkta çok arttı.Tam da ayrıntısını bilemiyorum tabi .Siz eminim daha iyi analiz yaparsınız.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    zeynep aktaşın kur hesabı yanlış.

yıllık hesap da yapmamış. çünkü 9 aylık kar rakamını 294 olarak belirtmiş. bu otonom rakam diğer kur gelirleri içinde

ama 890 kur karı dediği yerde son dönem tahmini faaliyet karını da eklemişse eyvallah
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn hayek o yıllık kur karını hesaplamış,bizim hesap çeyreklik,bence doğru hesaplamış sizin kafanızı karıştıran nokta ne.
    "yatırım tavsiyesi değildir"

6. Seans açılışından beri tahta önümde bakıyorum da ''Kırk yıldır hamalım böyle küfe görmedim' mi dersiniz ya da ''bunca yıldır o...puyum,böyle m.kiş görmedim'' mi ya da benim gibi 26 yıldır borsadayım böyle tahta görmedim mi?Hangisini derseniz deyin bu müp.ezelleri tarif edemiyorum.
    Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.

7. Gözünüz fiyatta olduğu sürece kendinize iyilik etmiş olmazsınız diye düşünüyorum

--masaya karşı oynamak....

Sayfa 22/425 İlkİlk ... 1220212223243272122 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •