Sayfa 22/121 İlkİlk ... 1220212223243272 ... SonSon
Arama sonucu : 964 madde; 169 - 176 arası.

Konu: ADEL - Adel Kalemcilik Ticaret Ve Sanayi A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by NOIR Yazıyı Oku
    Bakın hep aynı Eki kullanıyorsunuz Acemşah mal çıkmak için bu paylaşımı yapıyor olsa bunu bu platformda yada ,herkese açık platformlarda yapardı,sadece kendi hesabında bunu paylaşıyor ve toplamda 59 takipçisi var,ben onun öngörülerine inanıyorum,bu benim fikrim.Madem yanlış anlaşılıyor bundan sonra yaptığı paylaşımları buraya taşımam,kimsenin etkilenip zarara girmesini istemem.
    Anlıyorum seni , ona kalsa her ceyrek 100 milyon kar bekliyor 2017 den beri gecmis forumlarda boyle yaziyor en azindan . Kendi hesabini bilmem canı sıkılmış sallamış demek ki ne diyelim . Disaridan iyide icine girince korku tuneli hisse kalici degiliz belki %10 yapar dedik onu bile beceremedi

2. Kağıt 5-6 yıldır yerinde sayıyor!
    KY illallah dedi!
    Algıcılara dikkat etmek lazım!
    Acemi Şah algıcıdır!

3. Adel Kalemcilik Ticaret ve Sanayi A.Ş. (ADEL) pay piyasasında 01.06.2021-30.06.2021 döneminde gerçekleştirilen işlemler ile ilgili olarak yapılan inceleme sonucunda, aşağıdaki tabloda yer alan idari para cezalarının uygulanmasına karar verilmiştir.
    Attached Images Attached Images

4. [QUOTE=roks;6015240]Adel Kalemcilik Ticaret ve Sanayi A.Ş. (ADEL) pay piyasasında 01.06.2021-30.06.2021 döneminde gerçekleştirilen işlemler ile ilgili olarak yapılan inceleme sonucunda, aşağıdaki tabloda yer alan idari para cezalarının uygulanmasına karar verilmiştir.[/QUOTE
    bu tür işlemlerde yapılam işlemlerden ne kadar kaszasnç elde edildiyse gerialınmalı ve ayrıca bir ceza verilmesi gerektiğini düşünüyorum

5. Burası borsa fiyatların çok çok dip ve çok çok çok tepeleri görme ihtimalleri vardır

6. Slm , bu ugursuz yine devre kesmiş cuma şimdi gördüm . Dolara gectigimden beri guzel para aldık 1 hafta 10 gunde .

Bu sirkette bir cok kademede yonetici degisti asıl degismesi gereken degismedi . Gelenlerde gideni aratir oldu onuda soylemem gerek . Bir ara mailleştik .

Bu sirket ne iş yapiyor kalem satıyor . Kirtasiye yapiyor . Oyuncak da satmaya calisiyor kendi capinda . Bir kere o masaya oturacak ceo bu satis kalemlerine bakinca ilk yapmasi gereken nedir ?? Sosyal medyada yaratici olmak izlenmek cesitleri tanitmak .

Youtube da 2 bin takipci instagramda 30 bin takipci . Youtube da birsey yayinlandigi yok , instagramda 15 20 begeni eş dost hisim akraba ile 10 15 gunde bir kalem koyuyorlar .

Size birsey soyleyeym 4 yildir trt cocukla 4 5 cizgi film icin anlasma yapildi . Oyuncaklari haklari vs icin . Insanlar nerden bilsin ??? Sosyal.medyayi canlandirirsan tanitim yaparsan canlanir . 5 milyon izlenen rafadan tayfa sinemalarda . Acaba kac oyuncagini sattin ?? Neden hesap sorulmuyor .

Arge diye inavasyon diye dezenfektanli kalem yaptik diyorsun , rafadan tayfanin basit bir konsol oyununu yapip reklamini yapsan demekki en az 3 4 milyon satis yapacaksin . Arge inavasyon buna deniyor .

Ve kimsede hesap sormuyor .

Cesitlilik cok reklam yok hersey ayaklarina gelsin istiyorlar .hicbir çaba yenilik atilim yatirim yok .

Kimse hesabini sormayinca bunlarda boyle ciftlik gibi kullaniyorlar .

Sosyal medya yahu zor olmasa gerek . Bir iki fenomen bir uzman , kalem koleksiyonerleri bu ulkede 1 milyon kisi civarinda . Bir koleksiyon kutusu 5 bin tl yi gecmistir suan . Bunlar duymazsa gormezse bilmezse nasil olacak . 3 5 kirtasiyeye kalem satip ya alirsa alir almazsa almaz mantigi nereye kdr surecek .

3 4 yas cocuklar youtube 100 milyon uzeri izlenme olan videolarla egleniyor . Tanitimini reklamini yapan egitici videolar neden yapmiyorsun ??

1500 kelime com diye birsey cikarmissin bunun reklamini tanitimini yapamiyorsan . Trt ile.otur konus bizim boyle egitici projemiz var . Inanin yaz aylari trt cocuk da program bile olur .

Bu yazdiklarimi yoneticilerede soyledim . Sadece buraya yazmiyorum . Ama ugrasan kim . Eee hesap.soranda olmayinca boylr takiliyorlar .

Demem o ki bu sektorun eglence sektorunun kirtasiye sektorunun can damari olan sosyal.medyada bile yoksan 3 5 kalemle.silgiyle bu iş buraya kdr olur .

Bazen tutkulu bir ask gibi goruyorum . Ama ne sattigini dusununce hicbirsey yapilmadigini gorunce acaba aptalmiyim diyede kendime soruyordum .

Elini nereye atsan para kazanacagn zamanlarda burda %5 taban devre kesmr isleriyle.mesgul olmak hemde 10 senefdir zarar ziyan oluyor .

Sosyal.medya isi bir yana suriye isi icin ihale.almislardi 3 4 ay oncr yahu neden yayinlamiyorsunz kap da diyroum .yatirimcimizin akli karisir diyor , biz zaten 1 ceyrek bilancoda projeksiyonumuzu anlattk diyor ..bilancoyu okuyorum iyi olalim guzel.olalm felan filan . Hani nerde diyorum ortada birsey yok .

Umarsamazlik sorumsuzluk armut pis agzima dus olayi var hesap soranda olmayinca kimseninde birsey yapasi olmuyor sirkette .

Fazla aşık olacak birsey gormuyorum . Beklenti yapar eder dedik 10 senedir kalem silgi satmaktan baska ne bit atilim ne bir yatirim ne bir kendi icinde cogalma urun tanitma bile yok .

Herkesin gonlune gore olsun

7. 2020 temmuz ayinda 0.70 0.80 ile.kredi dagitilmasa bu sirket batacakti bence gorduklerime gore . Parayida alip.mevduata yatirmanin baska bir anlamida yok birincisi korkaklik ikincisi bir an once sirketi duze cikaralim cabasi bence .

Bakin hicbir atilim yatirim yapmadan bu noktaya getirip dusuk faizle.krediye sarilip mevduata kosmak . Basit usul esnaf koysan 10.yil bukdr kotu gecmezdi .

Kendinden canindan bezmis isini heyecanla degil mecburiyetten yapanlar yuzunden bu noktada . Idda ediyorum ben ve birkax kisi kdr heyecanli degil su sirketi yonetenler .

8. 15 bin kirtasiye dagiticisi haric sokak aralari bunlarin %98 i zaten .

5 buyuk ilde , Avm.lere adel& adeland magazalari actirsaydi ana bolge bayii olarak , diger 30 40 ile , en islek caddeye buyuk adel&adeland magazalari actirsaydi ana bayii olarak .magzalasma reklamiin alasıdır . Insanlar tanirdi gorurdu ihtiyaci oldugunda gidecek yeri oldugunu bilirdi .

Bugun insanlar kirtasiye oyuncak isini tek kanaldan yapamiyor gidecek yerleri yok yarisi zincir market yarisi sokak arsi kirtasiyeler .

5 yildizli otellerde bir suru calisaninla il il gezip fuar yapacagina bu bolge bayileri 15 bin bayiyinin ihtiyacini karsilayip , %3 5 komisyonla kendi sehirinde fuar yapabilirdi .

Bolge bayileri buyuk magazalasma oldugu icin hem korurdun komisyonla hem o sehirlerde 50 60 milyon kisiye hitap ederdin . Hemde her sene reklam pazarlama giderinden kurtulurdun .

Bu taninirlik olsaydı suan adeland i halka arzla mesguldu . 200.milyon tl ye bile arz etse adeland i disneyland kivamina getiricez dese bile hikaye yaratirdi .

Ama bugun ne oldu adeland in cirosu 50 bin tl yi gecmiyor . Komik degilmi .

Kendi icinde girisimcilik bile yapamiyor . Bayilik isteyene bu sarti sunsan korusan farkli olurdu .

Ihracati felan gectim orası daha feciii .

Sayfa 22/121 İlkİlk ... 1220212223243272 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •