tekrar bildiginiz gibi yeni bir arsa daha alindi ve iki yil sonrada 30 milyon eyro yatırım aldıkları arsaya solvent yatırımı yaptıklarını bildirdiler
tekrar bildiginiz gibi yeni bir arsa daha alindi ve iki yil sonrada 30 milyon eyro yatırım aldıkları arsaya solvent yatırımı yaptıklarını bildirdiler
sayın albey oglu genel kuru la gelin tahminim 5 7 yıldır yazıyorsunuz izmirliısınız nasil olurda fabrıkayı gezmzsiniz daha öncede yazmiştım ben fabrıkayı gezmek istıyorum dediginizde gezdirirler artık bir günde gezemazssiniz az kaldı bakalım bu genelkurula katılırsınız işallah
gelelim şu meseleye sayın sertac bakiogluna sorsanız acaba 600 satarmıııı satmazzzz
izmirli degil gurbetcıyız....bir sure cesmeli olduk ..iş ve macera ugruna....birkac kez org. sanayi de onunden gectik.ama içeri girip makinaları gorme calışanlarla konusma sansımız olmadı...cb 600 e satmaz ama mahdumları satar.duyduguma gore cb gb eski toprak degillermiş...hani dusmn basına derler ya....insallh duyumumua gore cb ye evatlık yaparlar....bizimde ahımız cıkar....şirketin gzli degeri fazla...gun yuzune cıkarılıp piyasanın takdırıne bırakılmalı.karllık dusu zira gizliyorlar...ytd
Sevgili BAKAB'cılar, sabırla bekliyoruz, hisse hak ettiği değeri bulsun diye, ben 2015 temmuzda tekrar bu hisseyi aldım, daha öncede 2011 de alıp 2013 te satmıştım, yine bu hissedeyim 1,5 seneden fazla oldu, hala bekliyorum, dedim ya bizde satış yok, hep alış var, kimseye karışmam niye satttın niye aldın demem, herkesin bir kar realizasyon noktası vardır, ben şirket sermaye artırımı kararı açıklayana kadar buradayım, illaki açıklayacak bir gün:)
Bende yabancı damat /gelin alıncaya kadar buradayım...Bn 7 8 yıldır burdayım.en kaşar belkide benim..sabır sabır ya sabır...gelecek parlak Cb den bile daha Iyı günlerini göreceZ sirketın....ytd
sizin sabır taş olmuş maşallah diyim ne diyim başka
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri